Cem ve Yasemin ayrılıyor! Leke 5. bölüm fragmanı yayınlandı..

Kanal D'nin yeni dizisi Leke'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cem ve Yasemin ayrılıyor mu? CemYas fanlarını üzecek gelişmeler haberimizde..

Merve Mutlu
10 Mayıs 2019 - 13:26
Yeni Bölüm

Başrollerini Söz dizisindeki Fethi karakteri ile hafızalara kazınan Burak Sevinç ile Melis Sezen'in paylaştığı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Leke dizisinin yeni bölüm fragmanı, Cem ve Yasemin ayrılıyor mu? sorusunu soran CemYas fanlarını üzdü.. 

19-05/10/cem-1557483018.png

Leke 5. bölümde neler olacak?

Kardeşi Murat'ın ameliyat masraflarını karşılamak için ek iş arayan Yasemin, çalıştığı organizasyon şirketinin sahibi Serpil'in ek iş teklifi önerisi ile mutlu olmuştu. Ancak Serpil'in, güzel ve bakımlı kızları, zengin iş insanları ile yemeğe çıkmaları ve zaman geçirmeleri amacıyla kiraladığından habersiz olan Yasemin, bulduğunu sandığı ek işin bu iş olduğunu anlayınca büyük hayal kırıklığı yaşadığı ve çıktığı iş insanına tokat atarak oradan uzaklaştı..

Cem'i kendisine rakip olarak gören Mehmet, Yasemin'e tuzak kurarak bu işe girmesine neden olmuş ve Cem'e Yasemin'in aslında öyle biri olduğunu göstermek istemişti. Cem ne olduğunu anlamadı ancak şüphelenerek bu konuları takip etti. Neler olduğu çözen Cem, Yasemin ile yüzleştiğinde ise büyük bir sorun daha patlak verecekti.. 

19-05/10/her-sey-cok-gu-1557483243.png

Cem'in ne olduğunu anlamak için işin peşine düşmesi ile gerçeklere ulaşması, Yasemin ile yüzleşmesine neden oluyor. Yasemin, "Belki de anlatmak istemedim. Belki de bunları bilmen benim ağrıma gidiyordu." sözleri, Cem'in çaresiz kalmasına neden oluyor.

Birbirlerine aşık olan Yasemin ve Cem'in önünde bir de Cem'in teyzesi engeli vardı. Sevgilisi Yasemin'i araştıran kadın, polis Birkan ile konuşurken onun bir hayat kadını olduğunun söylendiğini söyleyerek Yasemin'e takıntılı olan Birkan'ı bile şaşırttı.

19-05/10/birkan.png

Yasemin'e kafayı takan Birkan, gizlice Yasemin'in evine girerek günlüğünü çaldı. Yaptıklarında dozu her seferinde daha da artıran Birkan'ın yapacakları ise merak uyandırıyor.. 

Cem ve Yasemin ayrılıyor..

Serpil tarafından gönderildiği işi onuruna yediremeyen ve Cem'e söyleyemeyen Yasemin, yaşanan yüzleşmenin ardından büyük utanç duydu. "Her şey çok güzeldi ama buraya kadar olsun!" diyen Yasemin, Cem'den ayrılmak istediğini söyledi.

Leke 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin