Barry 2. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Oyuncu olmaya karar veren Barry ismindeki kiralık katilin eğlenceli ve aksiliklerle dolu hikayesini ekranlara getiren HBO komedisi Barry'nin yeni bölümünde neler olacak? Barry 2. sezon 7. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

HBO'nun üçüncü sezon onayını alan ödüllü komedi dizisi "Barry" geçtiğimiz hafta sonu "The Truth Has a Ring to It" isimli bölümle ekranlara geldi.

BARRY 2. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Barry, Sally ile birlikte gerçekleştireceği büyük sahnenin hazırlıklarına devam ederken, karakterin ruh haline girebilmek için Gene ile çalışmayı sürdürür. Bu arada Sally hayatındaki gerçeklerle kucaklaşmaya karar verir. Noho Hank, Barry tarafından eğitilen adamlarıyla büyük bir vurgun gecesine hazırlanır. Fuches ise işlerine Barry olmadan devam etmek zorunda kalır.

19-05/09/barry-izle.jpg

BARRY 2. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Sezonun altıncı bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 1.99 milyon izleyici rakamlarını elde eden Barry bir önceki hafta kırdığı reyting rekorunun ardından bu bölümünde de yüksek izlenme oranları yakalamış oldu.

Game of Thrones'un final sezonu bölümleri ile peş peşe yayınlanmış olmasının etkisiyle dizinin izlenme oranları tavan yapmış durumda.

Barry geçtiğimiz haftalarda yayıncı kanaldan resmi 3. sezon onayını almıştı.

BARRY 2. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Barry; Liz Sarnoff'un senaryosunu kaleme alıp, Alec Berg'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümü "The Audition" ile 12 Mayıs 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-05/09/barry-afis.jpeg

BARRY 2. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Barry (Bill Hader), Gene'nin (Henry Winkler) rehberliğinde ilk seçmelerine hazırlanmaktadır.

Sally (Sarah Goldberg) önemli bir TV yapımcısı ile geleceği adına kritik bir toplantı gerçekleştirir.

Zor durumdaki Noho Hank (Anthony Carrigan) ise sırlarını ortaya döker.

"Barry" 2. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin