Keremcem ve Özgü Kaya'nın yeni dizisi Ali ve Sevda'nın adı değişti!

Keremce ve Özgü Kaya'nın başrolde yer alacağı yeni dizi Ali ve Sevda'nın ismi değişti! İşte detaylar...

Nurşah
09 Mayıs 2019 - 17:26
Gündem

Geçtiğimiz aylarda final yaparak izleyicilerine veda eden Aşk ve Mavi adlı dizide rol alan Keremcem'in yeni dizisi Ali ve Sevda olarak duyurulmuş ve hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılanmıştı. Özgü Kaya ile başrolü paylaşacak olan Keremcem'in yeni dizisinin adı değişti!

19-05/09/ali-ve-sevda-adi-degisti.jpg

Ali ve Sevda dizisinin adı değişti!

Baba Film imzası taşıyacak olan atv ekranlarının yeni dizisi için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Keremcem ve Özgü Kaya'nın yanında Engin Hepileri, Zehra Yılmaz, Mehmet Ali Kaptanlar da yer alıyor. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Yeşilçam'ın usta ismi Ahmet Mekin'i de göreceğiz...

 19-05/09/keremcem-ali-ve-sevda-dizisi.jpg

Sevda ve Ali'nin etkileyici aşk hikayesinin izleyiciler karşısına çıkartılacağı dizinin ismi ilk olarak Ali ve Sevda olarak duyurulmuştu. Aradan geçen zamanın ardından dizinin isim değişikliğini Keremcem, Instagram paylaşımı ile takipçilerine duyuruldu. Dizide Ali karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncunun "Kimse Bilmez yakında atv'de" notu ile paylaştığı gönderi kısa sürede beğeni kazandı... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin