Behzat Ç.'nin yeni sezonu iptal edildi! Sırada başka bir proje var..

Ekranların fenomen dizisi Behzat Ç. yine final yaptı.

Merve Mutlu
17 Aralık 2019 - 16:41
Yeni Bölüm

Başkomiser Behzat karakteri ile Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı ve Nejat İşler, İnanç Konukçu gibi eski isimlerin yanı sıra Belçim Bilgin ve Ahu Türkpençe gibi yeni oyuncuları da kadrosunda bir araya getiren "Behzat Ç.'nin yeni sezonu çekilecek mi?" sorusu nihayet yanıt buldu.

19-12/17/behzat-c.jpg

"Bir Ankara Polisiyesi" sloganı ile Star TV ekranlarında yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Behzat Ç. dizisi final yaparak hayranlarını üzmüştü. Geçtiğimiz dönemde BluTv ekranlarında yeni sezonu ile karşımıza çıkan dizinin yeni sezonunun olup olmayacağı merak ediliyordu ve nihayet karar verildi. 

19-12/17/saygi-behzat-c-1576589691.jpg

tv100'ün haberine göre: Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Mehmet Erdem'in yazdığı yeni sezon senaryosunu sevmedi ve oynamak istemedi. Beşikçioğlu ikna edilemeyince de yeni bir yol bulundu. Yeni projeye göre de Behzat Ç.'de Ercüment Çözer karakterini canlandıran Nejat İşler ile bu karakter üzerine Saygı adlı yeni bir proje yazıldı ve 8 bölüm olarak anlaşıldı. Detaylı bilgi paylaşılmayan projede Miray Daner ve Boran Kuzum'un da yer alacağı yine tv100'ün haberindeki bilgiler arasında.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin