PaleyFest LA 2020 tarihi ve festivale katılacak ilk diziler belli oldu!

PaleyFest LA televizyon festivalinin katılımcıları duyurulmaya başlandı. Paleyfest LA 2020 ne zaman?

1975 yılında William S. Paley öncülüğünde kurulan Paley Center For Media'dan bugün yapılan duyuruya göre geleneksel PaleyFest LA televizyon festivalinin yenisinin tarihi belli oldu.

PALEYFEST LA 2020 TARİHİ BELLİ OLDU!

Buna göre 2020 Paley Festivali 13-22 Mart 2020 tarihleri arasında Hollywood'da Dolby Theatre'da gerçekleştirilecek.

Hayranların favori dizilerinin yaratıcıları ve oyuncularıyla buluştuğu festivalin bu sezonki katılımcılarının ilk dalgası da belli oldu.

19-12/17/modern-family-schitts-creek.jpg

PALEYFEST LA 2020 KATILIMCILARI

ABC'nin bol ödüllü uzun soluklu komedisi Modern Family 13 Mart, Pop komedisi Schitt's Creek ise kapanış günü olan 22 Mart tarihinde olmak üzere panel takvimindeki yerlerini aldılar. Her iki dizinin ortak yönü panele katılım gösterdiklerinde final sezonlarının devam etmesi olacak.

Starz kanalının roman uyarlaması dizisi Outlander'ın ekibi 19 Mart'ta hayranlarla buluşurken; Dolly Parton'un iz bırakan country müzik repertuvarından esinlenen Dolly Parton's Heartstrings dizisi ise 14 Mart'ta panelini gerçekleştirecek.

19-12/17/outlander.jpg

Paley Center Başkan ve COE'su Maureen J. Reidy yaptığı açıklamada "Modern Family ve Schitt's Creek'in son sezonlarını kutlamaktan ve Outlander'ı PaleyFest LA sahnesine davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ayrıca, Dolly Parton'un PaleyFest LA'deki televizyon çalışmalarına ilk kez övgüde bulunmak gibi bir ayrıcalığa sahip olmaktan onur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Katılımcı tarafından gelen açıklamalar ise şöyle:

Modern Family ortak yaratıcısı/yürütücü yapımcısı Steven Levitan: "PaleyFest sahnesinde Modern Family'nin final sezonunu kutluyacak olmaktan dolayı heyecanlıyız. Ağlamayacağım, ağlamayacağım, ağlamayacağım."

Dolly Parton: "Netflix'teki Heartstrings dizim için Paley Center tarafından fark edilmek büyük bir onur. Dizi ve ortağım Sam Haskell ile birlikte harika yaratıcı ekip ve diziye katılım gösteren tüm yetenekli oyuncularla gurur duyuyorum."

Schitt's Creek ortak yaratıcısı ve yıldızı Daniel Levy: "Haziran ayında final sezonumuzu tamamladıktan sonra ekibi tekrar bir arada görmek ve PaleyFest'te hayranlarla kutlama yapacak olmaktan heyecanlıyız."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin