Hekimoğlu dizisi ne kadar izlendi? İşte reyting sonuçları..

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hekimoğlu ne kadar izlendi?

Merve Mutlu
18 Aralık 2019 - 10:19
Yeni Bölüm

Başrolünde Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in rol aldığı ve oyuncu kadrosunda Ebru Özkan Saban, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz gibi isimleri bir araya getiren House M.D. uyarlaması Hekimoğlu dizisi, geçtiğimiz akşam ilk bölümü ile ekranlardaydı. 

19-12/18/ates-hekim.png

Medikal drama türünde başarılı bir örnek olan ve tüm dünyada izlenen dizinin uyarlamasının 1. bölümü izleyenlerin dikkatini çekti. Huysuz bir adam olduğu kadar çok başarılı bir doktor da olan Ateş Hekimoğlu'nun hikayesinin anlatıldığı dizi, Salı akşamına damga vurdu. 

Hekimoğlu dizisi ne kadar izlendi?

19-12/18/ates-hekimoglu.png

Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığını üstlendiği dizi nihayet izleyici ile buluştu. Kadın, Çocuk ve Elimi Bırakma gibi başarılı dizilerle Salı akşamı için rekabete giren dizi, Total'de 5.1 reytingle 7., AB'de 6.6 reytingle 2. ve ABC1'de 5.59 reytingle 5. oldu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin