You'nun 2. sezon fragmanı yayınlandı!

Sevilen dizi You'nun yeni sezon fragmanı yayında.

Merve Mutlu
18 Aralık 2019 - 10:51
Kültür Sanat

Caroline Kepnes'in çok satanlar listesine girmiş "You (Sen)" adlı romanından ekranlara uyarlanan dizi You'nun 2. sezon fragmanı yayınlandı. 

19-12/18/youu.png

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan You dizisinin hayranları büyk bir merakla yeni sezona dair işaretler bekliyordu. Netflix'in çok sevilen dizisinin 2. sezon hazırlıkları nihayet tamamlandı. Epsilon Yayınevi tarafından serinin devamı olan Biz adlı kitap da raflardaki yerini almışken, merak iyice artmıştı. Oyuncu kadrosunda: Penn Badgleyü Ambyr Childers, Elizabeth Lail, Luca Padovan, Zach Cherry ve Nicole Kang gibi isimlerin yer aldığı dizide bu kez de The Haunting of Hill House'da izlediğimiz Victoria Pedretti'yi Joe'nin yeni kurbanı olarak izleme fırsatı bulacağız. 

You 2. sezon ne zaman?

19-12/18/you-2.png

"Aşk için ne yapardınız?" sorusunu soran 21. yüzyılda bir aşk hikayesinin yeni sezonu 26 Aralık'ta Netlix'te!

You 2. sezon fragmanı izlemek için :

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin