Beyaz Show geri dönüyor!

Beyazıt Öztürk'ün show programı Beyaz Show geri dönüyor.

Merve Mutlu
18 Aralık 2019 - 11:37
Yeni Bölüm

Uzun yıllar ekranlarda kalan ve hem skeçleri hem de konuklarıyla çok konuşulanlar arasına girmeyi başaran sevilen show programı Beyaz Show, Beyazıt Öztürk ile birlikte geri dönüyor.

19-12/18/beyaz-show.jpg

1996 yılında başlayan ve birbirinden ünlü isimlerle her biri başarılı programlar üreterek 2018 yılına kadar devam etmişti. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı ve her Cuma Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan programın bitişi tüm izleyicileri üzmüştü. Öztürk'ün daha sonra O Ses Türkiye jüri koltuğuna oturması ve bir de youtube kanalı açması da bir daha geri dönmeyeceğini düşündürmüştü. 

Beyaz Show geri dönüyor!

19-12/18/beyaz.jpg

Beyazıt Öztürk'ün sempatik sunuculuğu ile çekilen programın geri döneceği haberi kulislerde konuşulmaya başladı. Beyaz Show’a ara veren Öztürk'ün, iki sezondur oturduğu O Ses Türkiye jüri koltuğunda 21. Bölüm tanıtımında bir yarışmacıya "Yakında başlayacağım kendi televizyon programım Beyaz Show’da sana vokal yaptırırım." demesi bu iddiaları güçlendirdi. Yeni aldığı aracıyla görüntülenen ve Beyaz Show’la yeniden ekranda olacağını ifade eden Öztürk "Biraz dinlendim ve 'Neler yapabiliriz?' diye düşündüm. Büyük ihtimalle değişik bir kafayla program hazırlayacağız" cevabını vererek de soru işaretleri yaratmıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin