Van Helsing ile son bir kez daha! Diziyle ilgili flaş gelişme!

Syfy kanalının uzun soluklu dizilerinden Van Helsing'in bitiş tarihi artık belli! Dizi 5. ve final sezonu onayını aldı. Detaylar...

Syfy'ın popüler dizilerinden "Van Helsing" için yolun sonu göründü!

VAN HELSING İLE SON BİR KEZ DAHA!

20 Aralık Cuma akşamı gerçekleşecek dördüncü sezon finalinin günler öncesinde gelen duyuruya göre hikayesi vampirlerin istila ettiği bir dünyada geçen dizi resmi 5. sezon onayını alırken bu sezon aynı zamanda final sezonu olacak.

VAN HELSING FİNAL SEZONU DETAYLARI

İlk dört sezonda olduğu gibi 5. ve final sezonunun bölüm sayısı 13 olarak açıklanırken yeni sezon bölümlerinin çekimlerine yeni yılın ilk aylarında başlanacak.

Final sezonu için henüz başlangıç tarihi belirtilmezken sezonun muhtemelen 2020'nin sonbahar döneminde başlaması bekleniyor.

19-12/18/van-helsing-foto.jpg

Van Helsing yapımcı şirketlerinden Nomadic Pictures'ın yürütücü yapımcısı ve eş başkanı Chad Oakes konuyla ilgili yaptığı açıklamada "İnsanı hayrete düşüren Van Helsing destanını bir sona taşıyabiliyor olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. İnanılmaz oyuncu kadromuz, ekibimiz, Syfy, Netflix ve SuperEcran'ın destekleri olmadan bu durum gerçekleşmezdi" derken Dynamic Televison yönetici ortağı Daniel March ise "Van Helsing ile gurur duyuyoruz; Syfy ve diziyi kucaklayan harika hayran kitlesine teşekkür etmek istiyoruz. Diziyi kendi koşulları ve tercihleri doğrultusunda sonlandıracak olmaktan; hikayemize, karakterlere ve hayranlarımıza fazlasıyla hak ettikleri sonucu vermekten dolayı çok heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

"VAN HELSING" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Vanessa Van Helsing'in dünyaya vampirlerin hakim olduğu bir dünyada gizemli bir güce sahip olduğunu keşfetmesinin ardından hayatta kalan insanların vampirlere karşı verdiği mücadelede onlara liderlik etmeye başlaması üzerine gelişen olayları izleyicilere aktaran dizinin oyuncu kadrosunda Kelly Overton'a Jonathan Scarfe, Tricia Helfer, Nicole Muñoz, Keeya King, Neal McDonough, Rukiya Bernard ve Aleks Paunovic gibi isimler eşlik ediyor.

19-12/18/van-helsing-syfy.jpg

Nomadic Pictures (Fargo, Hell on Wheels) yapımcılığında hazırlanan Van Helsing'in yürütücü yapımı kadrosu Chad Oakes, Mike Frislev (Nomadic Pictures); Dave Brown, Zadoc Angell (Echo Lake Entertainment) ve Daniel March'dan (Dynamic Television) oluşuyor.

"Van Helsing" (Syfy) 4. sezon 13. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin