beIN Connect'in ilk yerli dizisi "Aile Şirketi" geliyor!

Yeni dizi hazırlığı için kollar sıvandı, oyuncu transferleri devam ediyor.

Merve Mutlu
16 Haziran 2020 - 17:13
Gündem

Bein Connect grubu, geçen sezon satın aldığı ancak yayınlanma zamanı konusunda anlaşamadığı Babil dizisinin ardından yeni bir dizi için daha kolları sıvadı. Yeniden dizilerle ilgilenmeye başlayan grup için Aile Şirketi dizisinin hazırlıkları da başlamış oldu. 

20-06/16/aile-sirketi.png

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Bein Connect, Fırat Parlak ve Koray Şahin’in sahibi olduğu 25 Film ile yeni bir yerli dizi için anlaşmaya vardı. Başrolünde Emrah Kaman'ın rol alacağı dizi için hazırlıklar da başladı. Senaryosunu Murat Kaman'ın yazdığı dizi için bazı isimlerle anlaşmaya varıldı. 

Yönetmenliğini Koray Şahin'in üstleneceği dizi; Amadeus adlı oyundaki performansıyla hayranlık uyandıran Özlem Öçalmaz'ın (Hande) yanı sıra, Müfit Kayacan (Şenol), Can Sipahi (Burak) ve Cihan Durmaz'ı (Baki) bir araya getirdi. Turizm acentasında yaşanan eğlenceli maceraları anlatacak olan dizinin ilk sezonu 20'şer dakikalık 13 bölümden oluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin