O Ses Türkiye'nin yeni jürisi belli oldu!

Ekranların sevilen yarışması için hazırlıklar başladı.

Merve Mutlu
16 Haziran 2020 - 14:46
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her dönemde büyük bir ilgi ile izlenen O Ses Türkiye adlı şarkı yarışması bu sene de tüm hızı ve heyecanı ile ekranlarda olacak. 

20-06/16/ebru-gundes.jpg

Yarışmasının sevilen jüri üyelerinden biri olan Seda Sayan, Yemekteyiz programı ile anlaşarak O Ses Türkiye yarışmasının jüriliğinden çekildiğini duyurmuştu. Yarışmanın jürisinde değişiklik olacağının duyurulmasının ardından gözler Hadise, Murat Boz ve Beyaz'a çevrilmişti. Sayan'ın ayrılması ile de yerine kimin geleceği merak edilirken nihayet akıllardaki soru işareti giderildi. 

2017 yılında O Ses Türkiye jüriliğinden ayrılan Ebru Gündeş, yeniden sevilen yarışmanın jüri koltuğuna oturacak. Ebru Gündeş'le birlikte O Ses Türkiye'nin jüri üyelerini Murat Boz, Hadise ve Beyazıt Öztürk oluşturacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin