2020'nin en iyi 10 dizisi belli oldu!

Time dergisi 2020'nin en iyi dizilerini seçti.

Merve Mutlu
16 Haziran 2020 - 14:02
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü Time dergisi, 2020 yılının en iyi dizilerini seçti ve okurları ile paylaştı. Bazıları 2020 yapımı bazıları da daha eski olan diziler arasından seçilen 10 dizi izleyicilerle paylaşıldı.

Better Call Saul

20-06/16/better-csll.png

Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks gibi isimlerin yer aldığı ve 5 sezondan oluşan dizi, Breaking Bad dizisinin spin-off'u olarak karşımıza çıktı. avukat Saul Goodman'ın Walter White öncesi maceralarını konu alan dizi, Time dergisinin "2020 yılının en iyi dizileri" listesine girmeyi başardı. 

Better Things

20-06/16/better-things.png

Pamela Adlon, Mikey Madison, Hannah Alligood gibi isimlerin yer aldığı ve 4 sezondan oluşan Better Things dizisi, Sam adındaki bir annenin, üç çocuğunu yetiştirirken oyunculuk kariyerindeki başarılarını konu alıyor. 

Betty

20-06/16/betty.png

Oyuncu kadrosunda: Dede Lovelace, Kabrina Adams, Nina Moran gibi isimlerin yer aldığı tek sezonluk Betty dizisi: Erkeklerin egemenliğindeki New York'ta, kaykay dünyasındaki bir grup kadının maceralarını ele alıyor. 

BoJack Horseman

20-06/16/bojack.png

Will Arnett, Amy Sedaris, Alison Brie gibi isimlerin seslendirdiği animasın dizisi 6 sezondan oluşuyor ve 90'lı yılların tv ünlülerinden olan BoJack'ın hayatını takibe alıyor. 

Dare me

20-06/16/dare.png

Willa Fitzgerald, Herizen F. Guardiola, Marlo Kelly gibi isimleri oyuncu kadrosunda buluşturan Dare Me, tek sezon ve bir lisede amigo takımının başına getirilen bir koun ardından takımda yaşananları konu alıyor. 

Mrs. America

20-06/16/mrs-america.png

Cate Blanchett, Rose Byrne, Uzo Aduba gibi isimlerle çekilen Mrs. America dizisi de yine tek sezondan oluşan ve Aktivist Phyllis Schlafly’nin gözünden 1970'lerdeki feminizmin yükselişini ve ABD’deki eşit hak yasasının hazırlanışını konu alan bir yapım. 

The Great

20-06/16/the-great.png

Hulu'da yayınlanan ve Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox gibi oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkat çeken tek sezonluk The Great dizisi, Rusya Çariçesi Büyük Catherine'in yükselişini konu alıyor. 

The New Pope

20-06/16/the-new-pope.png

Tek sezondan oluşan The New Pope, Jude Law, John Malkovich, Silvio Orlando gibi isimleri kadrosunda bir araya getirdi ve The Young Pope dizisinin devamı olarak ortaya çıktı. Dinde devrime inanan bir Amerikalının yeni Papa seçilmesini konu alıyor. 

The Plot Against America

20-06/16/the-plot.png

HBO'da yayınlanan ve kadrosunda: Winona Ryder, Anthony Boyle, Zoe Kazan gibi isimlerin yer aldığı tek sezonluk dizide: Faşizmin yükseldiği bir atmosferde yaşayan Yahudi bir ailenin hayatı konu alınıyor.

Vida

20-06/16/vida.png

Melissa Barrera, Mishel Prada, Ser Anzoategui gibi oyuncuların çektiği ve Starz'da yayınlanan Vida dizisi 3 sezondan oluşuyor ve annelerinin acısını yaşayan iki kardeşin, annelerini kaybetmelerinin ardından onun gerçek kimliğini öğrenmelerini konu alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin