Kuzey Yıldızı İlk Aşk neden yayın akışından kaldırıldı?

Sevilen dizi neden akıştan kaldırıldı.

Merve Mutlu
16 Haziran 2020 - 13:47
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 13 Haziran Cumartesi akşamı 29. bölümü ile ekranlara gelmişti. Sevilen dizinin yeni haftada yayın akışından çıkarılması ise izleyicilerin kafasını karıştırdı. 

20-06/16/kuzey-yildizi-ilk-ask.png

20 Haziran akşamında 30. bölümünün yayınlanması beklenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk kanalın yayın akışından sessiz sedasız kaldırıldı. Dizinin yapım şirketi Süreç Film bu konuyla ilgili açıklama yaptı. "Değerli Takipçilerimiz; Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13 Haziran Cumartesi günü yayınlanan 29. Bölümüyle sezon finali yapmıştır. Yeni sezonda görüşmek üzere..." açıklaması ile konuya açıklık getirdi. 

20-06/16/kuzey-yildizi.png

Yayınlanan 29. bölümü ile sezon finaline giren dizinin Temmuz ayında sete çıkması ve Eylül ayında da yeniden ekranlara dönmesi bekleniyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin