Manifest 3. sezon onayı ile ilgili beklenen açıklama geldi!

Her bölümünde farklı bir sırrı ortaya çıkaran NBC dizisi Manifest'in geleceği belli oldu! NBC, diziye resmi 3. sezon onayını verdi! Detaylar...

Montego Air 828 sefer sayılı uçakla ilgili çözülmemiş daha çok gizem var!

MANIFEST 3. SEZON YOLDA!

NBC kanalının en çok ilgi gören dizilerinin başında gelen "Manifest"in geleceği ile ilgili beklenen karar çıktı! İki sezonu geride bırakan yapım resmi 3. sezon onayını aldı!

Onay haberinin özellikle yaratıcı/showrunner Jeff Rake için harika bir haber olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Rake geçmiş açıklamalarında dizinin hikayesi için elinde altı sezonluk bir malzeme olduğundan bahsetmekteydi.

20-06/16/manifest-3-sezon-onayi-1592297310.jpg

MANIFEST'İN BAŞARILI REYTİNGLERİ

13 bölümden oluşan ikinci sezonunu 06 Nisan 2020 tarihinde noktalayan ve on hafta sonrasında yeni sezon onayını kapan yapım izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 4.58 milyon izleyici ortalaması ile kanal yönetimini memnun edici bir grafik yakalamıştı.

Nielsen verilerine göre sonraki yedi günlük izlenme oranları eklendiğinde sezon ortalaması bölüm başına 1.5 reyting oranı ve 7.7. milyon izleyici olarak çıkıyor.

"MANIFEST" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

2013 senesinde Jamaika'dan New York JFK Havalimanı'na doğru yola çıkan Montego Air 828 sefer sayılı uçağın, kaybolmasının tam beş yıl sonrasında adeta hiçbir şey olmamışcasına tüm yolcuları ile birlikte New York yakınlarında küçük bir havaalanına inmesiyle gelişen gizemli olayları konu edinen Manifest'in oyuncu kadrosunda Melissa Roxburgh (Michaela Stone), Josh Dallas (Ben Stone), Athena Karkanis (Grace Stone), J.R. Ramirez (Jared Vasquez), Luna Blaise (Olive Stone), Jack Messina (Cal Stone), Parveen Kaur (Saanvi Bahl) ve Matt Long (Zeke Landon) gibi isimler yer alıyor.

20-06/16/manifest-foto.jpg

Warner Bros. Television, Universal Television, Compari Entertainment ve Jeff Rake Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Jeff Rake, Jack Rapke, Jackie Levine ve Len Goldstein'den oluşuyor.

MANIFEST 3. SEZON YAYIN TARİHİ BELLİ Mİ?

Manifest'in 3. sezon bölüm sayısı ve yayın tarihi ile ilgili detaylı bilgiler ilerleyen aylarda duyurulacak.

"Manifest" (NBC) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin