Zalim İstanbul 39. bölüm final fragmanı yayınlandı! Finalde neler olacak?

Ekranların sevilen dizisi Zalim İstanbul final yapıyor.

Merve Mutlu
16 Haziran 2020 - 10:32
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde; Deniz Uğur, Mine Tugay, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, Ozan Dolunay, Berker Güven gibi isimlerin yer aldığı Zalim İstanbul dizisi, son bölümü olan 39. bölümü ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor. 

20-06/16/zalim-ist.png

Agah beyin evlerinde olan ve kendisinden saklanan şeyleri öğrenerek kalp krizi geçirmesi ve hayatını kaybetmesinin ardından, Fikret Kuşkan'ın diziden ayrılması ile yeni bir yol ayrımına giren dizi, önümüzdeki bölümde final yapacak. 39. bölümde ekran macerasını sonlandıracak olan dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. 

Zalim İstanbul 39. bölümde final yapıyor!

20-06/16/zalim-istanbul.png

Zalim İstanbul'un 38. bölümünde: Çocuğunun hayatta olduğunu öğrendikten sonra üstüne düşeni yapmaya karar veren Cenk'in Ceren'e evlenme teklifi etmesi ile çılgına dönen Şeniz hanım, yine korkunç bir plan içine girdi. Ceren'in oğlu ile evlenmesine izin vermemek için yemin eden Şeniz, sakladığı bıçak ile Ceren'e saldırmış ve bölümün sonunda balkondan birlikte düşmüşlerdi. Şeniz ve Ceren hayatını kaybetti. Zalim İstanbul'un yayınlanan 39. bölümünde ise köşke veda sahnesi yayınlandı. Yeni bölümde neler olacağı henüz bilinmiyor. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin