Bella Thorne'lu Famous in Love dizisi iptal edildi!

Bella Thorne'un başrolünde yer aldığı Freeform dizisi Famous in Love'ın üçüncü sezonunun olmayacağı iddia ediliyor.

The Hollywood Reporter kaynaklarına göre Pretty Little Liars'tan tanıdığımız I. Marlene King'in arkasında olduğu Freeform'un gençlik dizisi "Famous in Love" iki sezonun ardından iptal edildi.

Rebecca Serle'in aynı isimdeki romanından Warner Horizon Scripted Television yapımcılığında hazırlanan ve Bella Thorne'un hayat verdiği Paige Townsen karakterini hikayesinin merkezine koyan dizinin 30 Mayıs'ta ekranlara gelen "The Good, the Bad and the Crazy" isimli bölümü böylelikle aynı zamanda dizinin final bölümü oldu.

FAMOUS IN LOVE'IN İPTAL EDİLMESİNİN NEDENLERİ

Famous in Love'ın iptalinin arkasında yatan iki nedenin bulunduğu konuşuluyor:

- Freeform'un dijital yayın platformu ortağı Hulu'dan olası üçüncü sezon için daha fazla maddi katkı talep etmesi ve bu konuda taleplerin karşılanmamış olması,

- Dizinin yıldız ismi Bella Thorne ve showrunner I. Marlene King arasında yaşanan çatışmalar.

18-06/27/famous-in-love-dizisi.jpg

FAMOUS IN LOVE REYTİNGLERİ

Freeform ekranındaki yayınıyla ilk sezonunda bölüm başına 330,000 izleyicilik bir ortalama yakalayan Famous in Love, 04 Nisan-30 Mayıs tarihleri arasında izleyicilerle buluşan ikinci sezonunda bu ortalamanın 254,000 izleyiciye kadar düşüşüne engel olamamıştı.

FAMOUS IN LOVE'IN İPTALİ HENÜZ RESMİLEŞMEDİ!

Yayıncı kanal Freeform cephesinden ise dizinin geleceğiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmış değil. Entertainment Weekly'nin iddiasına göre dizi henüz resmi olarak iptal edilmedi ve Famous in Love'ın geleceğine yönelik şu aşamada net bir karar alınmış değil.

Yayıncı kanaldan gelecek açıklamayla birlikte dizinin geleceğine yönelik soru işaretlerinin ortadan kalkmasını bekliyoruz.

18-06/27/bella-thorne-twitter.jpg

Paige Townsen adında sıradan bir yaşama sahip öğrencinin, en yakın arkadaşının zorlamasıyla küresel çapta merakla beklenen bir Hollywood filminin seçmelerine katılıp başrolü kapması sonrasında yaşamında gerçekleşen değişiklikleri izlediğimiz Famous in Love'ın oyuncu kadrosunda Thorne dışında Charlie DePew, Georgie Flores, Carter Jenkins, Niki Koss, Keith Powers, Pepi Sonuga ve Perrey Reeves gibi isimler yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin