Survivor Murat'ın ilk instagram paylaşımı!

Geçtiğimiz gün Survivor yarışma programından elenen Murat Ceylan İstanbul'a döndükten sonra instagram hesabından sevgi dolu bir paylaşımda bulundu'

Nurşah
27 Haziran 2018 - 17:00
Magazin

29 yaşındaki başarılı yarışmacı bu sene düzenlenen Survivor'da tekrar yarışmış ve yarışmanın kilit isimlerinden birisi olmuştu. Geçtiğimiz gün elenerek yarışmaya veda eden Murat Ceylan soluğu İstanbul'da aldı ve instagram hesabı üzerinden tüm takipçilerine destekleri için teşekkür etti...

18-06/27/survivor-murat-ceylan.jpg

"Sizleri çok seviyorum"

Bu senenin iddialı yarışmacıları arasında yer alan ve Hilmi Cem ile iyi bir ekip oluşturan Murat Ceylan, yarışmadan döndükten sonra büyük bir takipçi kitlesi ile karşılaştı. Hissettiği duyguları ise instagram hesabından şu sözlerle ifade etti:

Beni o kadar güzel bir şekilde karşıladınız ki... Duygularımı nasıl ifade etmeliyim size ne söylemeliyim bilemiyorum... Sanki bir cümle daha kursam, kuramadıgğm diğer cümlelere haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum kendimi. Tek söyleyebileceğim şey hiçbirimizin hayatı mükemmel değil biliyorum ancak bu sevginin karşılıklı olduğu gerçeği hayatımın en mükemmel anı oldu benim için... Koca bir sezon yüregi benimle atan her kalbe sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız! Survivorda oldugu gibi müzik hayatımda da benimle aynı inançla ve bağlılıkla olmanız dileğiyle. Sizleri cok seviyorum.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin