Luther'ın yıldızı Idris Elba'lı Netflix komedisi Turn Up Charlie'nin oyuncu kadrosunda kimler var?

Idris Elba'yı farklı bir rolde göreceğimiz Netflix'in komedi dizisi Turn Up Charlie'nin oyuncu kadrosu şekilleniyor. Turn Up Charlie dizisinin konusu ne?

Luther dizisinin John Luther'ı olarak büyük bir hayran kitlesi edinen İngiliz aktör Idris Elba'nın dijital yayın platformu Netflix için hazırlanan komedi türündeki yeni dizisi "Turn Up Charlie"den taze haberler var!

TURN UP CHARLIE DİZİSİNİN KONUSU

Bir yandan bir süperstar olan en iyi arkadaşının ele avuca sığmaz 11 yaşındaki kızına bakıcılık yaparken diğer yandan kariyerine yeniden başlamaya çalışan çalışan başarısız bir DJ Charlie karakteriyle bu kez oldukça farklı bir rolde izleyeceğimiz Elba'nın rol arkadaşları belli oluyor.

18-06/27/idris-elba-turn-up-charlie-dizisi.jpg

Piper Perabo (Covert Affairs, Notorious), JJ Feild (Turn: Washington's Spies) ve Frankie Hervey dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan isimler oldular.

Perabo dizide süperstar bir DJ olmasının yanında önemli bir feminist figür ve moda belirleyicisi Sara karakterine hayat verecek. Sara, oldukça yaramaz olan kızına daha durağan, dengeli ve normal bir yaşam sunabilmek amacıyla Amerika'daki düzensiz ve bir o kadar heyecanlı hayatını bırakarak Londra'ya yerleşmeyi tercih etmiştir.

18-06/27/piper-perabo.jpg

JJ Feild, memleketine geri dönen etkileyici ve karizmatik İngiliz doğumlu bir Hollywood aktörü David karakterine hayat verecek.

18-06/27/jj-feild.jpg

Frankie Hervey'i ise hikayedeki şımarık, çok bilmiş ve yaramaz çocuk Gabrielle rolünde izleyeceğiz.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Reich'in Brown Eyed Boy Productions'ı ve Elba'nın Green Door Picture'ı ortak yapımcılığında hazırlanan Turn Up Charlie'nin yürütücü yapımcı kadrosunda Elba ve Reich ile birlikte Tristram Shapeero, Martin Joyce, Ana Garanito ile yazar ekibinden Laura Neal, Femi Oyeniran, Victoria Asare-Archer ve Georgia Lester yer alıyor. Shapeero ile Matt Lipsey bölümlerin yönetmen koltuğunda oturan isimler olacak.

TURN UP CHARLIE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İlk sezonu için 8 bölümlük sipariş verilen ve yarım saat süreli bölümlerden oluşacak dizinin çekimleri Londra'da devam ediyor.

Turn Up Charlie'nin ilk sezonunun izleyiciyle ne zaman buluşacağı konusunda şimdilik bir netlik yok.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin