Ben Gri 1. sezon finaliyle yayında! 2. sezon yayınlanacak mı?

Disney+ platformunun gözde projeleri arasında olan başrolünde Timuçin Esen'in yer aldığı Ben Gri dizisinin 1. sezon final bölümü yayınlandı. Peki Ben Gri 1. sezon 8. bölümde neler yaşanacak? Ben Gri dizisi bitti mi? Ben Gri 2. sezon gelecek mi, ne zaman yayınlanacak?

Volkan Usta
28 Aralık 2022 - 15:05
Kültür Sanat

Disney+'ın yerli yapımı Ben Gri 8. bölümüyle ilk sezon finalini yaptı. Peki Ben Gri'nin 8.bölümünde neler yaşandı? Ben Gri 2. sezon yayınlanacak mı? 

Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan Saban, Alican Yücesoy, Buçe Buse Kahraman ve İlayda Akdoğan gibi isimlerin yer aldığı Ben Gri dizisi 1. sezon finaliyle izleyicisinin karşısına çıktı. 8 bölümden oluşan ilk sezonuyla oldukça büyük beğeni toplayan dizinin 2. sezonunun ise gelip gelmeyeceği henüz belli değil.

22-12/28/adsiz.jpg

BEN GRİ'NİN KONUSU NE?

Başarılı ve saygın br avukat olan Fuat'ın hayatı kızının yaşadığı talihsiz br olayla değişir. Kızının intkamını almak isteyen Fuat'ın hayatı telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla tepetaklak olurken Fuat karanlık ve aydınlığın ortasında geçmişiyle de yüzleşir.

Ben Gri sezon finaliyle şimdi Disney+'ta...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin