Benedict Cumberbatch yeni dizisi Melrose ile geliyor!

Emmy ödüllü aktör Benedict Cumberbatch, Showtime-Sky Atlantic ortak yapımcılığında beş bölümden oluşacak mini dizi "Melrose"da oyuncu ve yürütücü yapımcı olarak yer alacak.

Volkan Küçükel
28 Şubat 2017 - 19:50
Gündem

"Sherlock ne zaman geri döner?" diye bekliyor olabilirsiniz ancak o zamana kadar Showtime ve Sky Atlantic, Benedict Cumberbatch ihtiyacımızı karşılayacak !

YENİ DİZİ: MELROSE

Emmy ödüllü aktör Cumberbatch, Showtime-Sky Atlantic ortak yapımcılığında beş bölümden oluşacak mini dizi "Melrose"da oyuncu ve yürütücü yapımcı olarak yer alacak.

"MELROSE" KONUSU

Edward St. Aubyn'nin çok satan romanlarına dayanarak hazırlanacak dizide Cumberbatch'i, babası tarafından kötü muamele gördüğü çocukluk dönemi anılarını hafızasından silmek isteyen ve madde bağımlısına dönüşen aristokrat, ölçüsüz derecede komik bir playboy olan Patrick Melrose karakteriyle izleyeceğiz.

Zaman olarak 1960'lı yıllardaki Fransa'nın güneyinden 80’lerdeki New York’a ve 2000'li yılların başlarındaki İngiltere'ye hikayesi uzanacak dizinin her bir bölümü Melrose'un hayatından dönemsel kesitleri ekranlara yansıtacak.

Yeni projesi hakkında konuşan Cumberbatch "Bu inanılmaz serinin bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz. Bu romanların uzun senelerdir hayranıyız ve David Nicholls uyarlamaları gerçekten olağanüstü" ifadelerini kullandı.

17-02/28/melrose-kitaplari.jpg

YARATICI EKİPTE KİMLER VAR?

Beyazperdeye de uyarlanan One Day'in yazarı David Nicholls dizinin beş bölümünün senaryosunu kaleme alacak isim. Michael Jackson ve Rachael Horovitz (Moneyball) ikilisi Cumberbatch ve Ackland ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

Çekimlerine yaz döneminde Ağustos ayı içinde başlanması beklenen dizinin ne zaman ekranlara geleceği konusunda henüz bir bilgi yok.

SHERLOCK GERİ DÖNECEK Mİ?

Cumberbatch'in son dönemdeki popüler rolü Sherlock'u bir daha ne zaman canlandıracağı ya da Sherlock'un yeni bir sezon ile ekranlara dönüp dönmeyeceği konusu ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Oyuncunun son dönemde iyice patlayan film kariyeri ve bu tür mini dizi projeleri yanında bazı televizyon filmlerinde yer alması nedeniyle dizinin beşinci sezon olasılığı biraz azalmış gibi görünüyor. En azından bu aralar!

"Cumberbatch'dan ünlü taklitleri":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin