The Vampire Diaries'ta Elena ve Damon kavuşuyor!

The Vampire Diaries'ta sekiz sezonluk maceranın sonuna adım adım yaklaşıyoruz. Geriye kaldı sadece iki bölüm!

Volkan Küçükel
28 Şubat 2017 - 20:20
Gündem

Kimimizin belki de ilk dizisi... The Vampire Diaries'ta sekiz sezonluk maceranın sonuna adım adım yaklaşıyoruz. Geriye kaldı sadece iki bölüm!

Uzun süreli bu macerada artık sona geldik sayılır. Yayıncı kanal The CW'dan ise final bölümüne dair tanıtıcı videolar gelmeye devam ediyor.

ÖZLENEN İKİLİ BİR ARADA!

Ekranların uzun soluklu dramasının büyük vedası öncesinde bu vedaya dair dördüncü resmi teaser geçtiğimiz gün yayınlandı. Görüntüleri yazımızın sonunda izleyebilirsiniz. 

Yeni videoda kavuşamayan aşıklar (!) Damon (Ian Somerhalder) ve Elena'nın (Nina Dobrev) güzel bir anına şahit oluyoruz.

17-02/28/elena-damon-salvatore.jpg

SON İKİ BÖLÜMDE ÖNEMLİ GELİŞMELER!

Finale sadece iki bölüm kala dizide Elena'nın Damon ile yeniden bir araya gelmesinin dışında, Stefan ve Caroline'ın düğünü ve Katherine Pierce'ın dönüşüne de şahitlik edeceğiz. Böylelikle daha önceden dönenlerle birlikte final sezonunu tam bir nostalji havasında bitireceğiz gibi!

Dizinin final bölümü "I Was Feeling Epic" 10 Mart'ta The CW ekranlarında olacak.

DÜĞÜNÜMÜZ VAR!

Final bölümünden önce ise arada bir bölüm daha var. Sezonun 15. bölümü "We're Planning a June Wedding" 03 Mart'ta ekranlarda olacak.

"The Vampire Diaries" final bölümü teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin