Cesur ve Güzel 16. bölüm fragmanında duygusal anlar!

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Cesur ve Güzel'in yarın akşam yayınlanacak 16. bölümünde Sühan ile Cesur aşkı alevleniyor...

Sibel Karagöl
28 Şubat 2017 - 20:56
Yeni Bölüm

Star Tv'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel'in 16. bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Cesur ve Güzel'in yarın akşam yayınlanacak 16. bölümünde Sühan ile Cesur aşkı alevleniyor...

Cesur ve Güzel'in geçen hafta yayınlanan 15. bölümde, Tahsin Korludağ’ın gözaltına alınmasıyla, Cesur’la Sühan’ın arasındaki bir soğukluk yaratsa da Sühan'ın öğrendiği gerçekle Sühan tarafını seçti. Cesur’un babasının Tahsin Korludağ tarafından öldürüldüğünü öğrenen Sühan babasını karşısına alarak, kocasının yanında yer alacağının sinyallerini verdi. 

17-02/28/cg-1488304434.jpg

Cesur ve Güzel'in 16. bölüm fragmanında ise güne birbirlerine sarılarak gözlerini açan Sühan ile Cesur sohbet ediyorlar. Sühan gördüğü rüyayı anlatırken, Cesur'u kahraman olarak gördüğünü belirtiyor. İkilinin 16. bölüm fragmanındaki  duygusal sahneleri daha güzellerinin habercisi olarak görülüyor.

Başrollerini Kıvanç Tatlutuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı Cesur ve Güzel 16. bölüm 2. fragmanında Adalet'in abisi Rıza'nın korkusu Korludağ çiftliğinde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Tahsin Korludağ'ın bitmek bilmeyen öfkesi, keskin küpüne zarar deyimini akıllara getiriyor. Korludağ kendi ateşinin içinde yanacak mı?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin