Feud: Bette and Joan FOXLIFE ekranlarında!

Sinema dünyasının efsanelerinden Joan Crawford ve Bette Davis'in arasındaki ünlü rekabeti konu alan yeni dizi Feud: Bette and Joan ilk sezon bölümleriyle Amerika yayınından 1 gün sonra 6 Mart Pazartesi, 23.00'te, FOXLIFE ekranlarında...

Ertan Hekimler
01 Mart 2017 - 00:21
Yeni Bölüm

920'lerin sonunda ün kazanmış ve sinema dünyasının efsaneleri arasına giren Joan Crawford ve Bette Davis arasındaki büyük rekabet, ilgiyle beklenen yeni dizi Feud: Bette and Joan ilk bölümüyle Amerika yayınından 1 gün sonra 6 Mart Pazartesi, 23.00'te FOXLIFE ekranlarına taşınıyor. Yapımcılığını FX ve Ryan Murphy'nin ortaklaşa üstlendiği yeni dizinin başrollerinde ise Jessica Lange, Susan Sarandon ve Judy Davis yer alıyor.

İkili arasında, Oscar adayı olan 1962 yapımı "What Ever Happened to Baby Jane" filminin setinde başlayan ve film çekimleri bittikten sonra da devam eden bu büyük sürtüşmenin arka planında neler yaşandığı Feud: Bette and Joan'da gözler önüne seriliyor. FOXLIFE'ın yeni serisi iki ünlü film yıldızının arasındaki rekabeti, şöhret ve güzellik savaşı çerçevesinde, gerçek hikayelere dayandırarak anlatıyor. 

Feud: Bette and Joan, Amerika yayınından 1 gün sonra 6 Mart Pazartesi günü, 23.00’te FOXLIFE’ta başlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin