Merve Mutlu
12 Kasım 2019 - 13:12
Yeni Bölüm

Başrollerini Esra Bilgiç ile Murat Yıldırım'ın paylaştığı, Mustafa Şevki Doğan yönetmenliğinde çekimlerine başlanan ve daha sonra yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu Ramo dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. 

 

Geçtiğimiz günlerde sette yaşanan büyük bir kriz nedeniyle 9 günlük çekim çöpe atılmış ve yeni yönetmenle yola devam kararı alınmıştı. 28 Ekim'den itibaren yeniden çekimlerine başlanan BKM Film imzalı yeni Show dizisi Ramo'da iki aile arasındaki çatışma ve bu mücadelenin arasında doğan güçlü bir aşk konu ediliyor. 

 

İlkay Kayku Ramo dizisinde!

 

tv100'ün haberine göre: 1477 bölüm boyunca ekranlarda kalmayı başarani Beni Affet adlı dizide Sevgi karakterine hayat veren İlkay Kayku, Ramo dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

İlkay Kayku kimdir?

 

14 Kasım 1972 doğumlu oyuncu Kastamonu doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. 2002 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nun sınavını kazandı ve oyuncu oldu.Bahçeşehir Üniversitesi “İleri Oyunculuk Yüksek Lisans Programı’nı bitirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin