Hande Erçel Azize dizisindeki partneri Buğra Gülsoy hakkında konuştu!

Güzel oyuncu Hande Erçel'den yeni diziyle ilgili açıklamalar geldi.

Merve Mutlu
12 Kasım 2019 - 15:37
Yeni Bölüm

Başrolünde intikama kendini adayan bir Azize karakteri ile Hande Erçel ve o kızın ailesini mahveden aile olan Alphan'ların tek masumu Kartal karakteri ile Buğra Gülsoy'un yer aldığı Azize dizisi, 19 Kasım Salı akşamı izleyici ile buluşacak.

19-11/12/azize-dizisi-basliyor.png

İlk bölümü için gün sayılmaya başlanan dizinin başrolü güzel oyuncu Hande Erçel, yeni dizisi ve dizideki partneri Buğra Gülsoy ile ilgili açıklamalar yaptı. Medyatava'nın haberine göre: "Bu sezon birçok proje seyirciyle buluşuyor. Bence Azize herkesin kendisinden bir şeyler bulacağı bir karakter. Senaryoyu ilk okuduğumda çok heyecanlandım. Tarih yaklaştıkça heyecanımız daha da çok artıyor. Buğra (Gülsoy) ile ilk defa bir projede biraya geliyoruz; çok iyi bir partner olduk." diyen Erçel dizideki paretneriyle iyi anlaştıklarını belirtti. 

Mustafa Yildiran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak Daşman, Çetin Sarıkartal, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ufuk Şen Ceylan Bati, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Galip Erdal ve Taha Baran Özbek gibi isimler de dizide yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin