Öykü Karayel Jet Sosyete dizisinde!

Başarılı oyuncu sevilen diziye konuk oluyor.

Merve Mutlu
13 Kasım 2019 - 09:39
Yeni Bölüm

BKM tarafından hazırlanan ve Gülse Birsel imzası taşıyan Jet Sosyete dizisinin bu haftaki konuk oyuncusu güzel ve başarılı isim Öykü Karayel oldu.  

19-11/13/jet-sosyete.png

Daha önce Tv8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ilgiyle izlenen komedi dizisi, üçüncü sezonuna cuma günü yayınlanacak eğlenceli dolu bir bölümle devam ediyor. Hakan Salınmış'ın da konuk olacağı dizinin yeni bölümü yine eğlence dolu anları izleyici ile buluşturacak. 

19-11/13/jet-sosyete-yeni-bolum.png

Jet Sosyete'nin yeni bölümünde; Ozan sevgilisini, ailesi ile tanıştırmak için eve getiriyor. Sevgilisinin her yemekten sonra banyoya gitmesi merak uyandırırken, Gizem ile aralarında da bir laf dalaşı oluşuyor. Diğer yandan şirkette işlerin kötü gitmesi ile Tony, Cengiz ve Talip mevsimi geçmiş ürümleri pazar usulü satmaya çalışıyor. Cengiz'in anlaşılamayan bir alerjisinin ortaya çıkması ile satışların iyi gitmesini gölgeler. Şennur ise bir anda mahallenin gözdesi haline gelir.

Öykü Karayel dizide Ozan'ın yeni sevgilisini canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin