Friends özel bölümü ile izleyicilere büyük sürpriz!

Dünya çapında hayranları olan diziden müjdeli haber geldi.

Merve Mutlu
13 Kasım 2019 - 11:42
Yeni Bölüm

Gary Halvorson, Kevin Bright ve Michael Lembeck'in yönetmenliğinde 1994 yılında ABD'de çekilen ve bitmesine rağmen yıllardır fenomenliğinden bir şey kaybetmeyen Friends dizisinden hayranlarına muhteşem bir sürpriz var. 

19-11/13/friends.png

Yayınlandıkları 10 sene boyunca bir efsaneye dönüşen ve etkisi devam eden dizi, Monica, Ross, Joey, Chandler, Phoebe ve Rachel'ın arkadaşlıkla ve aşkla örülü hikayelerini konu alıyordu. ardında bıraktığı 200 küsür bölümden sonra final yapan dizi, çok yakında bir özel bölüm ile izleyici karşısına çıkacak. 

19-11/13/movie-graf.png

MovieGrafMG'nin haberine göre: jenerik müziği ile bile hayranlarını gülümsetmeyi başaran dizinin sevilen oyuncuları yeniden bir araya gelecekler ve HBO Max tarafından güzel bir bölüm yaratılacak. Dizinin ana kadrosunda rol alan oyuncular şöyle: Courteney Cox,  Lisa Kudrow,  Jennifer Aniston, Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin