Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün yeni dizisi Sefirin Kızı nerede çekiliyor?

Merakla beklenen dizinin nerede çekildiği merak konusu oldu.

Merve Mutlu
13 Kasım 2019 - 13:00
Yeni Bölüm

Başrollerini Engin Akyürek ile Nelihan Atagül Doğulu'nun paylaştığı, muhteşem hikayesi ile de dikkat çeken dizi "Sefirin Kızı nerede çekiliyor?" sorusunun cevabı belli oldu.

19-11/13/sef.png

Ege'de yaşanan destan gibi bir aşkın anlatılacağı dizi hem Türkiye'de hem de yurt dışında çekimleri yapılan bir proje oldu. Emre Kabakuşak yönetmenliğinde çekilen dizinin kadrosunda: Neslihan Atagül Doğulu, Engin Akyürek, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Erhan Alpay, Uraz Kaygılaroğlu, Ömrüm Nur Çamçakallı, İlayda ILDIR, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat, Sami Aksu, Edip Tepeli, Esra Kızıldoğan, Cansu Gültekin ve Nilüfer Kıçarslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. 

Sefirin Kızı nerede çekiliyor?

19-11/13/sefirin-kizi-nerede-cekiliyor.png

Sefirin Kızı dizisi genel olarak Ege bölgesinde bulunan Muğla'da çekiliyor. O3 Medya’nın yetkilileri ve Sefirin Kızı dizisinin yönetmeni Emre Kabakuşak'ın bölge çekimi araştırmalarının ardından hikayeye en uygun yerin burası olduğuna karar verildi. Muğla’nın güzel ilçelerinden Ula, Dalaman Datça, Bodrum, Marmaris, Boğazköy, Milas, Bozüyük, Yatağan, Köyceğiz ve Akkaya bölgelerine setler kuruldu. Dalaman’da tarihi Taş Köprü Sefirin Kızı dizisi için set kurulacak yerlerden biri olarak görülüyor.

19-11/13/sefirin-kizi-kimdir.png   

Çekimleri 25 Ekim'de başlayan ve hazırlıkları tamamlanan dizinin yurt dışı çekimleri ise Montenegro da yani Karadağ’da yapılıyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin