Çağatay Ulusoy neden kilo aldı? İşte son hali..

Ekranların sevilen ismi Çağatay Ulusoy'un aldığı kilolar sevenlerini şaşırttı.

Merve Mutlu
13 Kasım 2019 - 14:02
Yeni Bölüm

Birbirinden başarılı projelere imza atan ve hem performansı ile hem de yakışıklılığıyla beğeni toplayan oyuncu Çağatay Ulusoy, son dönemlerde aldığı fazla kilolarla dikkat çekti.

19-11/13/agatay-ulusoy.png

En son Hakan: Muhafız dizisinde Hakan karakteri ile İstanbul'u ölümsüzlerden koruyan muhafız rolünü canlandıran Ulusoy'un neden kilo aldığı konusu merak edildi. "Çağatay Ulusoy neden kilo aldı?" sorusunun cevabını ise 2. sayfa adlı magazin programı verdi. 

19-11/13/agatay-ulusoyun-son-hali.jpg

Çağatay Ulusoy'un son halinin nedeninin yeni bir proje olduğu ortaya çıktı. Efsanevi bir pehlivan olan Koca Yusuf karakterini canlandırmak adına kilo alan oyuncu bu konuda henüz açıklama yapmadı. 1.80 boyunda ve 110 kilo olan pehlivanı canlandırmak için 100 kiloya çıktı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin