Benim Adım Melek dizisinden ilk fragman geldi!

Başrollerinde sevilen oyuncular Kutsi ve Nehir Erdoğan'ın yer aldığı Benim Adım Melek dizisinden ilk fragman geldi!

Nurşah
21 Ağustos 2019 - 10:57
Gündem

Üs Film imzası taşıyan TRT 1 ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Benim Adım Melek ilk tanıtım fragmanı ile izleyici karşısına çıktı! Başarılı oyuncu kadrosu ile göze çarpan dizi hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor...

19-08/21/benim-adim-melek-fragman.jpg

Benim Adım Melek dizisi çok yakında başlıyor!

Benim Adım Melek, yeni sezon heyecanında ilk kez izleyici ile buluşacak olan dizilerin arasında yer alıyor. Kutsi ve Nehir Erdoğan ikilisini bir araya getiren ve büyük bir heyecanla beklenen dizi, izleyenleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

19-08/21/benim-adim-melek-yeni-dizi.jpg

Dizinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş yer alıyor ve senaryosu ise Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un başarılı kalemlerine emanet. Çekimleri Belgrad, İstanbul ve Gaziantep üçgeninde yapılacak olan Benim Adım Melek Eylül ayında TRT 1'de diziseverlerin karşısında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Benim Adım Melek tanıtım videosu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin