İsmail Hacıoğlu Çocuk dizisine katıldı!

Başarılı ve yakışıklı oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun yeni projesi belli oldu.

Merve Mutlu
21 Ağustos 2019 - 10:24
Yeni Bölüm

1441 Prodüksiyon imzası ile ekranlara gelecek olan yeni sezonun iddialı dizilerinden Çocuk'un kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Star TV'de yayınlanacak olan dizinin yeni ismi büyük heyecan yarattı.

19-08/21/star-tv.jpg

Çocuk dizisinin kadrosunda kimler var?

En son Çarpışma dizisinde rol alan başarılı ve güzel oyuncu Merve Çağıran, usta isim Nazan Kesal, başarılı oyuncu Serhat Teoman, uzun süredir ekranlarda olmayan ve oyunculuğa ara veren başarılı ve güzel oyuncu Ceyda Ateş gibi başarılı isimlerin yer aldığı kadro her geçen gün genişliyor. 

19-08/21/haci.jpeg

Dizinin kesinleşen bir diğer ismi de bir süredir ekranlarda olmayan başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu oldu. En son Mehmetçik Kutlu Zafer adlı yapımda Üsküplü karakterini canlandırmış olan Hacıoğlu'nun, Çocuk dizisinde nasıl bir karakteri canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

Çocuk dizisinin konusu ne?

19-08/21/nazan-keal.jpg

Serkan Birinci yönetmenliğinde çekilecek olan Çocuk adlı dizi,  kadın draması türünde olacak. çocukları için mücadele edecek Asiye (Nazan Kesal) karakterinin hayatı izleyici karşısına çıkacak.  5 anne ve her annenin bir annesi ve çocuğu olacak. Bu nedenle Çocuk dizisinde bir çok başrol oyuncusu olacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin