The Walking Dead'in yıldız ismi Netflix'in yüksek beklentili dizisinin başrolüne doğru!

The Walking Dead'de Rosita Espinosa karakteriyle izlediğimiz Christian Serratos'un ismi Netflix'in yeni dizi projelerinden Selena'nın başrolü için en büyük aday!

Volkan Küçükel
20 Ağustos 2019 - 20:55
Kültür Sanat

The Walking Dead'in yıldız isimlerinden birisi Netflix'in iddialı yeni dizi projesinin başrolü olma yolunda!

AMC kanalının dünya çapında büyük ilgi gören zombi temalı dizisi The Walking Dead'in dördüncü sezonundan itibaren Rosita Espinosa karakteriyle izlediğimiz Christian Serratos'un, Tejano müzik efsanesi Selena Quintanilla'nın hikayesine odaklanan "Selena: The Series" isimli Netflix'in yeni dizisinin başrolüne getirileceği konuşuluyor.

19-08/21/selena-netflix.jpg

"SELENA: THE SERIES" KONUSU

Geride bıraktığımız Aralık ayında "Tejano müzik efsanesi Selena Quintanilla'nın resmi hikayesi" sloganıyla duyurulan dizi; Selena'nın hayallerini gerçeğe dönüştürmesini ve hem kendisinin hem de ailesinin başarı, müzik ve aile üçgenindeki yolculuklarında yapmak zorunda kaldığı tüm yürek parçalayıcı ve yaşam değiştirici tercihleri konu alan bir büyüme hikayesi olarak nitelendiriliyor.

Netflix cephesinden Christian Serratos söylentileriyle ilgili şimdilik resmi bir açıklama yapılmış değil. Rol için imza atması durumunda, bu dizinin Serratos'un The Walking Dead'deki rolünü nasıl etkileyeceği de henüz belli değil.

29 yaşındaki Serratos, AMC'nin The Walking Dead'i dışında The Secret Life of the American Teenager, American Horror Story ve Ned's Declassified School Survival Guide gibi dizilerde rol alırken; sinema dünyasında ise Twilight film serisinde Angela karakteriyle boy gösterdi.

19-08/21/christian-serratos.jpg

Moisés Zamora'nın (Star, American Crime) senarist ve baş yapımcı olduğu; Campanario Entertainment yapımcılığında hazırlanan dizide Jaime Dávila, Rico Martinez, Suzette Quintanilla, Abraham Quintanilla Jr. ve Simran A. Singh yürütücü yapımcı kadrosunda bulunuyorlar.

1990'lı yılların en iyi Latin sanatçısı olarak gösterilen; dünya çapında 60 milyondan fazla albüm satan; şarkıcı-söz yazarı, model, oyuncu ve moda tasarımcısı kimliklerine sahip Selena Quintanilla, 1995 senesinde henüz 23 yaşında iken hayran kulübünün başkanı Yolanda Saldivar tarafından trajik bir biçimde öldürülmüştü.

Selena'nın hikayesi daha önceden 1997 yılında Jennifer Lopez’in başrolünde oynadığı biyografik film Selena ile işlenmişti.

"Selena: The Series" dizi duyurusu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin