Benim Tatlı Yalanım'a yeni oyuncu! Aksel Bonfil kadroda!

Benim Tatlı Yalanım dizisinin yeni oyuncusu Aksel Bonfil oldu! Hangi karakteri canlandıracak?

Nurşah
20 Ağustos 2019 - 17:03
Gündem

Star Tv ekranlarının yürekleri ısıtan sıcacık konusu ile beğeni toplayan dizisi Benim Tatlı Yalanım'ın kadrosuna yepyeni bir isim dahil oluyor! Başarılı oyuncu Aksel Bonfil Benim Tatlı Yalanım dizisinde!

19-08/20/benim-tatli-yalanim-tolga-aksel-bonfil.jpg

Aksel Bonfil Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol alacak!

Yaz döneminin ilgiyle takip edilen dizilerinden birisi olan Benim Tatlı Yalanım'ın kadrosuna Aksel Bonfil de dahil oldu. Başarılı senarist ve oyuncu Benim Tatlı Yalanım'da Tolga karakterini canlandıracak. Aksel Bonfil'i daha önce Kocaman Ailem dizisinde Demir karakteri ile başrolde izlemiştik. Sevilen isim aynı zamanda Söz ve Güneşi Beklerken gibi ilgiyle takip edilen dizilerin senaryo ekibinde de yer almıştı...

19-08/20/aksel-bonfil-benim-tatli-yalanim.jpg

Başrollerini Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı ve çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer'in paylaştığı sevilen aile dizisi Benim Tatlı Yalanım merakla beklenen yeni bölümleri ile her perşembe akşamı saat 20.00'de Star Tv ekranlarında izleyicilerinin karşısında oluyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin