Benim Adım Melek Melek (Nedir Erdoğan) kimdir?

TRT1 ekranlarının yeni sezon dizisi kadrosu ve hikayesi ile merak uyandırıyor. Benim Adım Melek'in Melek'i kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
25 Eylül 2019 - 17:15
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarının yeni sezon dizisi kadrosu ve hikayesi ile merak uyandırıyor. Benim Adım Melek'in Melek'i kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Benim Adım Melek Melek kimdir?

19-09/25/benim-adim-melek-melek.png

Kendini çocuklarına adayan güzeller güzeli vefakar bir anne olan Melek, kendi istekleri ve heveslerinden çocukları uğruna vazgeçmiştir. Kendisine çok uzun zaman önce aşık olan ve kalbi Melek'in açtığı aşk yarası ile aşka küsen Halil ile yeniden aşk için kalbi atacak olan Melek, terk ettiği evine ağır bir kanser hastası olarak dönmek zorunda kalır...

Benim Adım Melek dizisinde Melek karakterini Nehir Erdoğan canlandırmaktadır. 

Nehir Erdoğan kimdir?

19-09/25/nehir-erdogan.jpg

16 Haziran 1980 doğumlu olan oyuncu, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümüne girdi ve bitirdi. Ardından yine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü okudu. Nehir Erdoğan kısa bir süre için Amerika'da yaşamış, daha sonra Yabancı Damat dizisi için Türkiye'ye geri dönmüştür. Bugüne kadar çeşitli televizyon kanallarında oyunculuk ve sunuculuk yapmış; filmlerde rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin