Benim Adım Melek nerede çekiliyor? Oyuncuları kim?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Benim Adım Melek başlıyor.

Merve Mutlu
25 Eylül 2019 - 16:17
Yeni Bölüm

İsmi ilk olarak Bir Doğu Masalı olarak açıklanan ancak daha sonra Benim Adım Melek olarak değiştirilen, Üs Film imzasıyla yeni sezonda ekranlardaki yerini almaya hazırlanan dizinin hazırlıkları tamamlandı. Merak uyandıran dizi bu akşam izleyici ile tanışacak. 

19-09/25/melek-kimdir.jpg

Benim Adım Melek dizisinin oyuncuları:

Dizide birbirinden başarılı ve değerli oyuncular, özel bir hikaye için bir araya geldiler. Başrolde yer alan Nehir Erdoğan, kendini çocuklarına adamış vefakar bir kadın olan Melek karakterine hayat verirken; diğer bir başrol olan Kutsi ise çok eski bir zamanda Melek'e olan aşkı ile hayata küsmüş yardımsever ve iyi bir adam olan Halil karakterini canlandıracak. 

19-09/25/benim-adim-melek-oyunculari.jpg

Melek'in eski eşi Alpay karakterini Kaan Çakır, Melek'in halası Nefise karakterini Şerif Sezer, Halil'in yeğeni Ömer'i Mustafa Mert Koç, Melek'in kızı Defne'yi Rabia Soytürk, Melek'in oğlu Kerem'i Ulvi Kahyaoğlu canlandıracak. Bu isimlerin dışında Zeyno Eracar, Ece Özdikici, Murat Danacı, Nizam Namidar, Zeynep Özder Birde, Hande Kaptan, Muharrem Türkseven, Poyraz Ar, Mehmet Çevik ve Rami Narin gibi isimler de yer alacak. 

Benim Adım Melek nerede çekiliyor?

19-09/25/benim-adim-melek-nerede-cekiliyor-1569416886.png

TRT1 ekranlarının yeni sezon dizisi Benim Adım Melek, çekilerin yerlerin güzelliği ile nerede çekildiği merak edilen yapımlardan biri oldu. Çekimlerin ana merkezi Gaziantep olmak üzere:  Urfa, Mardin ve İstanbul bölgesinde çekilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin