Ece Uslu ve Emre Kınay'ın yeni dizisi Sevgili Geçmiş'ten ilk fotoğraflar geldi!

Sevgili Geçmiş dizisinden ilk kareler paylaşıldı.

Merve Mutlu
25 Eylül 2019 - 14:39
Yeni Bölüm

Star TV ekranları için Süreç Film/Ali Gündoğdu tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosunda: Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk gibi başarılı isimleri bir araya getiren Sevgili Geçmiş dizisinden ilk fotoğraflar yayınlandı. 

19-09/25/sevgili-gecmis-dizisi.png

Birbirinden habersiz büyüyen birbirinden güzel üç kız kardeşin bir tesadüfle bir araya gelmelerini anlatan Funda Alp imzalı dizide: Gizemli bir mektup alarak yıllar sonra ilk kez içlerinden birinin düğününde bir araya gelen kardeşlerden biri doktor, biri müzisyen diğeri de uçsuz bucaksız üzüm bağlarının sahibidir. Ege'de güzel bir kasaba olan Güneşli Bahçe'den çıkamayan kardeşler birlikte yaşamak zorunda kalırlar ve bu zorunluluk kardeşliği, arkadaşlığı ve dayanışmayı keşfetmelerini sağlar..  

19-09/25/sevgili-gecmis-1569410638.png

Dizideki kardeşleri ise Melis Sezen, Sevda Erginci ve Özge Özacar canlandıracak. 

19-09/25/melis-sezen.png

19-09/25/zge-ozacar.png

19-09/25/sevda-erginci.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin