Kadın dizisinin Sarp'ı Caner Cindoruk diziden ayrıldı mı?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın 1 Ekim'de başlıyor..

Merve Mutlu
25 Eylül 2019 - 14:19
Yeni Bölüm

Japon yapımı Woman adlı diziden uyarlanan ve Fox ekranlarında Kadın adı ile izleyici karşısına çıkan dizinin yeni sezonunda izleyicileri birçok değişiklik bekliyor. 

19-09/25/bahar-cesmeli.jpg

Başrolünde; öldü sandığı kocasının ardından çocukları ile hayata karşı tek başına mücadele etmek zorunda kalan ve hastalık atlatmayı başarak Bahar karakteri ile Özge Özpirinççi'nin yer aldığı dizide bazı değişiklikler yaşanacak. En belirgin farklılık, Hümeyra'nın kadroya dahil olması oldu. 

Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar diziden ayrılıyor!

19-09/25/caner-cindoruk-bennu-yildirimlar.jpg

Dizide önemli karakterlere hayat veren Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk hakkında da diziden ayrılacaklarına dair dedikodular bir süredir kulislerde konuşuluyordu. Dizinin fragmanında: Enver ile Arif'in konuşmalarında Arif'in ağladığı sahnede birinin öldüğü anlaşılıyor. Ancak ölen kişinin Bahar olmadığı ilk tanıtımda anlaşılıyor. Arif'i ağlatan ölümün Hatice'nin ölümü olacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

Böylece bir süredir hakkında diziden ayrılacağına yönelik iddialar dolaşan Bennu Yıldırımlar diziden ayrılırken, ondan boş kalacak olan yeri bambaşka bir karakterle Hümeyra dolduracak. Diğer bir ayrılık haberi de Cindoruk cephesinden geliyor. Güvercin adlı dizi projesinden teklif alan ve değerlendirme aşamasında olan Cindoruk'un dizinin yeni sezonunda olmayacağı ve senaryo gereği diziden ayrıldığı iddiası ses getirdi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin