İdil Fırat, Rüzgar Aksoy ve Yıldırım Gücük Ramo dizisinde!

Merakla beklenen yeni dizi Ramo'nun kadrosu büyüyor.

Merve Mutlu
25 Eylül 2019 - 13:58
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarında yayınlanması planan ve başrolünde Ramazan karakteri ile Murat Yıldırım'ın yer alacağı, Esra Bilgiç'in de kendisine başrolde eşlik edeceği Ramo dizisinin hazırlıkları tamgaz devam ediyor. 

19-09/25/murat-y.jpg

Çekimleri Adana'da yapılacak olan BKM Film yapımcılığındaki Ramo dizisinin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yanısıra Görkem Sevindik, Sacide Taşaner, Cemre Baysel, İlhan Şen ve Burcu Cavrar gibi isimlerin de kadrosunda buluştuğu dizinin titizlikle yürütülen cast çalışmaları devam ediyor. 

İdil Fırat, Rüzgar Aksoy ve Yıldırım Gücük de kadroda!

19-09/25/idil-firat.jpeg

Büyük bir titizlik ve elemelerle devam eden Ramo dizisinin cast çalışmalarında sona yaklaşıldı. Birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren yapımın kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Deli Yürek dizisinde canlandırdığı Billur karakteri ile oyunculuğa başlayan İdil Fırat, Ramo dizisinde yer alacak.

19-09/25/ruzgar-aksoy.jpg 

Serçe dizisindeki Devrim karakterini canlandıran Rüzgar Aksoy ve Yıldırım Gücük de dizinin yeni oyuncuları arasında. 

19-09/25/gucuk.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin