Özlenen isim Arzu Yanardağ günlük dizi Yaralı Kuşlar'da!

Ekranların sevilen günlük dizisi Yaralı Kuşlar'a sevilen bir oyuncu dahil oldu.

Merve Mutlu
25 Eylül 2019 - 12:06
Yeni Bölüm

Arzu Yanardağ, bir buçuk yıl aradan sonra Kanal D’nin gündüz kuşağında yer alan ve seyircisi tarafından çok sevilen dizisi Yaralı Kuşlar ile ekranlara geri dönüyor.

19-09/25/yarali-kuslar.jpg

Başrollerinde; Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Cemre Melis Çınar ve Hasan Ballıktaş’ın yer aldığı dizide "Hülya" karakterini canlandıracak olan güzel oyuncu dizide hayat vereceği karakter hakkında;

"Günlük diziler, haftalık dizilerden daha zor. Fakat setin eğlenceli ve çok keyifli geçeceğini bildiğim için, bu rol bana önerilince çok mutlu oldum. Kişiliğim ile ters bir karakter olduğunu biliyorum ama oyunculuk kariyerimi geliştireceğinden, hemen kabul ettim. Kolay bir rol olmayacağını biliyorum. Ancak ekranlarda olmayı da çok özledim. İzleyiciler ile buluşmak için sabırsızlanıyorum.’" ifadelerinde bulundu.

Arzu Yanardağ Kimdir?

19-09/25/arzu-yanardag.jpeg

Arzu Yanardağ, 31 Ağustos 1977 tarihinde, İstanbul'da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren T.V.'de yayınlanan filmleri severek izleyen ve de oyuncu olmayı kafasını takmış olan Yanardağ, 1994 yılında, liseyi bitirdikten hemen sonra mankenlik ajanslarında çalışmaya başladı. Bir yıl sonra ise, Türkiye'nin sayılı modellik ajanslarından Başak Görsoy Mankenlik ve Fotomodellik Ajansına geçti.2006 yılında "Dün Gece Bir Rüya Gördüm" ve 2015 yılında "Olur İnşallah" adlı sinema filmlerinde başrol oynamıştır

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin