Kadın ne zaman başlıyor? 35. bölüm fragmanı yayınlandı!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın ne zaman başlayacak? İşte o merak edilen sorunun cevabı..

Merve Mutlu
25 Eylül 2019 - 10:38
Yeni Bölüm

Başrolünde, öldü sandığı kocasının ardından çocuklarıyla birlikte hayat mücadelesi veren ve tüm zorluklara göğüs geren Bahar karakteri ile Özge Özpirinççi'nin yer aldığı, Feyyaz Duman, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar gibi başarılı isimlerin de kadroda bir araya geldiği Kadın dizisinin yeni sezonu izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. 

19-09/25/kadin-dizisi-1569398175.png

64. bölümde yaptığı sezon finali ile ardında soru işaretleri bırakan ve uzun süredir de yeni sezon tarihi verilmemesi ile izleyicilerde merak uyandıran Kadın dizisinin, 65. bölüm ile başlayacak yeni sezon tanıtımı geçtiğimiz günlerde paylaşılmış, ancak ne zaman başlayacağı konusunda bilgi paylaşılmamıştı. 

Kadın dizisi ne zaman başlayacak?

Dizinin merakla beklenen 65. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Sezon finalinde, Bahar'ın bayılması ile hastane yoluna giren karakterler büyük bir trafik kazası geçirmişlerdi. Birinin öldüğünün konuşulduğu bölümde ise kimin öldüğü gösterilmemişti. 

19-09/25/kadin-dizisi-enver.png

Yeni sezon tanıtımında Bahar'ın, diziye yeni katılan oyuncu Hümeyra'dan destek aldığı ve konuşma yaptığı sahne, Bahar'ın ölmüş olma ihtimalini sildi ve gözler Bahar'ın annesi Hatice'ye çevrildi. Sır perdesinin kalkmadığı yeni sezon ilk bölüm fragmanı ile dizinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Sevilen uyarlama dizi, 1 Ekim Salı akşamı kendi günü ve saatinde izleyici ile buluşacak. 

Kadın 65. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin