Benim Güzel Ailem 6. Bölümde olanlar oldu! Rasim tüm aileyi bir araya topladı!

TRT'nin yeni dizisi Benim Güzel Ailem 6. bölümüyle ekrana geldi. Peki Benim Güzel Ailem dizisi oyuncuları kimlerdir? Benim Güzel Ailem dizisi konusu nedir? Benim Güzel Ailem 6. bölümde neler yaşandı? Benim Güzel Ailem 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Güzel Ailem 7. bölümde neler olacak? Benim Güzel Ailem Rasim kimdir? Erdal Özyağcılar kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Canan kimdir? Seray Gözler kimdir? Benim Güzel Ailem dizisi Ferdi kimdir? Onur Buldu kimdir? Benim Güzel Ailem dizisi Damla kimdir? Sera Pirinç kimdir? Benim Güzel Ailem reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
03 Ağustos 2023 - 09:02
Kültür Sanat

TRT'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Benim Güzel Ailem 6. bölümüyle ekrana geldi. Peki Benim Güzel Ailem 7. bölümde neler olacak?

BENİM GÜZEL AİLEM'İN 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Deniz ile Kaan’ın arasındaki buzlar nihayet erir. Sözde evlilik yıldönümü için dışarda bir mekanda yemeğe gitmek üzere kapıdan çıkan Deniz ve Kaan karşılarında Kaan’ın annesi Feryal ile karşılaşırlar.

23-07/31/dsc08967-kopyasi.jpg

Feryal hayalet görmüş gibi bembeyaz bir yüzle on senedir görmediği oğlu Oğuz’u gördüğünü söyler. Kaan ise annesine yalan söylemeye devam ederken, gördüğü kişinin eve sipariş getiren kurye olduğunu söyler.

23-07/31/dsc09088.jpg

Ferdi ise yıllardır beklediği oyunculuk teklifi için aldığı rakamı söyleyince kimse inanmaz. Derya ve Nedim kısık sesle bu haberi duyunca birbirilerini yemeğe devam ederler. Nedim bu arada kendi evlerini kapatıp eşyalarını kayınpederinin evine getirir.

23-07/31/dsc09208.jpg

Sina, Rasim Usta’nın yanına gelip aslında bir komploya kurban gittiğini anlatmıştır. Canan ise ona inanmak istemekle kalmayıp gelini Öznur’u kızı Damla’yı tekrar bir şans için ikna eder mi diye ağzını aramaktadır.

23-07/31/dsc09264-1690791384.jpg

Sina’da Damla’ya yakın olmak için karşı köşelerinde satılık olan evi almak için harekete geçecek mi? Bu hafta yine beklenmedik sürprizlere gebe bir bölümle buluşuyoruz.

23-07/31/dsc09565.JPG

Benim Güzel Ailem 9 Ağustos Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin