Özel Haber I Oyuncak üretim şirketi Barbie'nin devam filmlerine sıcak bakıyor!

2023 yılının en merak edilen filmleri arasında yer alan Barbie, beyazperdede seyirciyle buluştuktan sonra devam filmlerinin ve aynı anda geçecek başka projelerinde yapılması için hazırlıklara başladı. Peki Barbie filminin devam yapımları gelecek mi? Barbie filmi seri olacak mı? Barbie filminin devamında kimler rol alacak? Barbie evreninde geçecek filmde hangi karakterler olacak? Barbie evreninde olacak projeler neler?

Volkan Usta
03 Ağustos 2023 - 09:21
Kültür Sanat

1990’lardan bu yana dünyanın en çok satan oyuncaklarından olan Barbie filmi 21 Temmuz'da beyazperde de seyirciyle buluşmuştu. Filmin başarısı sonrası Mattel devam filmleri için kolları çoktan sıvamaya başladı.

23-08/02/barbie-movie-theories-64a8394e90687.png

Barbie hayranlarının merakla beklediği filmde, Barbie rolünü ‘Bombshell’ ve ‘I, Tonya’ filmlerindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Margot Robbie canlandırırken, yakışıklı oyuncu Ryan Gosling ise filmde Barbie’nin sevgilisi Ken rolüne hayat vermişti. Özellikle filmin başarısı sonrasında bu evrende geçen başka filmlerle beraber Barbie filmi için de devam projelerinin konuşulmaya başlandığı öğrenildi.

23-08/02/ryan-goslings-tan-barbie-indybest-copyavif.jpg

Mattel'den yapılan açıklamalarda, “Çok zengin bir evren. Fırsatlar açısından çok geniş ve çok esnek bir marka.” mesajları verilerek devam filmlerine ve evrende geçen başka projelere de yeşil ışık yakıldığı gelen bilgiler arasında. Özellikle Barbie filminde, "Ken" rolü ile çok beğenilen Ryan Gosling'in yer alacağı solo bir Ken filmi için şimdiden birçok hazırlığın yapıldığı kulislerde konuşuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin