Maviye Sürgün 8. Bölümde tehlikeli anlar yaşandı! Arda'nın kaybolması herkesi panikletti!

Show TV'nin yeni dizisi Maviye Sürgün, 8. bölümüyle ekrana geldi. Maviye Sürgün 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Maviye Sürgün 9. bölümde neler olacak? Maviye Sürgün dizisi oyuncuları kimlerdir? Maviye Sürgün dizisi konusu nedir? Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Caner Cindoruk kimdir? Maviye Sürgün Defne Boz kimdir? Damla Sönmez kimdir? Maviye Sürgün dizisi Ozan Adar kimdir? Serkan Altunorak kimdir? Maviye Sürgün reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
03 Ağustos 2023 - 09:57
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi ‘Maviye Sürgün’ün dün akşam ekrana gelen bölümünde heyecan dolu gelişmeler ardı ardına yaşandı. Ali ve Ozan arasındaki gerilim giderek tırmanırken Ozan’ın Ali’yi ailesiyle tehdit etmesi ile savaş bayrakları çekildi. Tüm yaşananların üzerine Arda’nın okul gezisinde kaybolması ve finalde Ozan’ın onu bulup geri getirmesi dikkat çekti.  

MAVİYE SÜRGÜN 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak’ın buluştuğu Maviye Sürgün’ün dün akşam ekrana gelen heyecan dolu sekizinci bölümünde; Ozan’a silah doğrultan Defne, Ozan’ın onu görmesiyle korkup silahı masaya bıraktı. Ricardo’nun zehirlenmesinin üzerine Ali ve Hasan, Ozan’dan şüphelendi. Zehirlenme olayıyla tüm gözler Defne ve Ozan’a çevrildi. 

23-08/01/maviye-surgun-7-1690877851.jpg

Ozan, Defne’yi bir şey söylememesi için tehdit etti. Defne’nin hastanede olmadığını duyan Ali onun için endişeye kapıldı. Tuna altınların yerinde olmadığını görünce çok sinirlenirken, bu durumu Ozan’dan gizledi. Defne, Murat ile altınları alıp kaçacakken Tuna onları buldu ve tüm şüphelerin sona ermesi için Defne’yi hastaneye geri getirdi. Defne ve Ozan’ın ifadelerinde bazı şeyler yerine oturmadığı için Ali’nin soru işaretleri arttı. 

23-08/01/maviye-surgun-4-1690877878.jpg

onunda Defne, Ali’ye teknede yaşanan olayları anlattı. Ali, Ozan’ın yanına giderek ondan şüphelendiğini ve Defne’nin yanında olduğunu söyledi. Bunun üzerine Ozan, Ali’yi ailesi ile tehdit etti. Bölümün bir diğer heyecan uyandıran gelişmesi ise Seval’in Çamlıkıyı’ya gelişi oldu. Ozan’ın babasının eşi olan Seval, tüm dengeleri değiştireceğinin ilk sinyalini verdi. 

23-08/01/maviye-surgun-3-1690878039.jpg

Okul gezisine çıkan Arda’nın ormanda kaybolduğunu duyan Salih Bey fenalaştı, Ali ve ailesi korku dolu anlar yaşadı. Finalde ise Arda’yı Ozan’ın bulduğunu gören Ali şoke oldu.

23-08/03/maviye-surgun-2.JPG

Maviye Sürgün yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 21.30’da Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin