Benim Güzel Ailem’in heyecanla beklenen 2.Bölümünden yeni fragman yayınlandı!

İlk bölümü geçen hafta yayınlanan hem güldüren hem de aile sıcaklığını yansıtan konularıyla, üç kuşağı biraraya getiren, TRT 1’in nostaljik ve sıcacık dizisi Benim Güzel Ailem’in ikinci bölüm teaser’ı yayınlandı. Benim Güzel Ailem 1. bölümde neler yaşandı? ? Benim Güzel Ailem 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Benim Güzel Ailem 2. bölümde neler olacak? Benim Güzel Ailem Rasim kimdir? Erdal Özyağcılar kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Canan kimdir? Seray Gözler kimdir? Benim Güzel Ailem dizisi Ferdi kimdir? Onur Buldu kimdir? Benim Güzel Ailem dizisi Damla kimdir? Sera Pirinç kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
28 Haziran 2023 - 13:09
Kültür Sanat

Sadullah Celen’in yönetmenliğini üstlendiği,  Baykut Badem’in ise senaryosuna imza attığı  Benim Güzel Ailem dizisi ilk bölümüyle 21 Haziran Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında izleyiciyle  buluşmuş ve büyük beğeni toplamıştı.

23-06/28/benim-guzel-ailem-2-bolum-2-fragmani-0-36-screenshot-1687947684.png

Oyuncu kadrosunda; Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Meltem Pamirtan, Serra Pirinç, Münire Apaydın, Ebrar Karabakan, Emre Akkuş, Toprak Can Adıgüzel, Mina Sinenden, Ahmet Hakan Ünal ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu yer aldığı dizinin ikinci bölümü heyecanla bekleniyor.

İkinci bölüm tanıtımı yayınlandı…

Benim Güzel Ailem, ikinci bölüm tanıtımında; Akyol ailesinin büyükleri,  çocuklarının evlilikleriyle ilgili birçok sorunla uğraşırken bir de evin küçük kızı Damla’nın evlilik telaşına girer. Aile büyükleri bir yandan tüm çocuklarının evliliklerindeki pürüzleri çözmeye çalışırken, Damla’nın düğün günü evlilikten vazgeçtiğini söylemesi ile büyük bir şok yaşar.

23-06/28/benim-guzel-ailem-2-bolum-2-fragmani-0-32-screenshot-2.png

Aile bireyleri Damla’yı bu kararından vazgeçirmek için uğraşırken bir yandan da durumun sebebini çözmeye çalışır. Hem güldüren hem de aile sıcaklığını yansıtan konularla sarılı ikinci bölüm tanıtımı bize yine sımsıcak bir bölümün sinyallerini veriyor.

Benim Güzel Ailem 1.bölüm tekrarı bu akşam (28 Haziran Çarşamba) saat 20.00’de TRT1’de. 2.bölüm ise 5 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’de TRT1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin