Benim Hayatım Final Yapan Bir Diğer Dizi Oldu

Benim Hayatım final yapan diziler arasına girdi. Dizinin sadece 6 bölümle beraber final yaptığını gördük. Peki, final kararında ne etkili oldu?

Peşi sıra final haberleri karşımıza çıkmaya devam edecek gibi duruyor. Fox TV’nin dizilerinin ardı ardına final yapmasının ardından şimdi de Star TV dizilerinin bir bir final kararı karşımıza çıkıyor. Sana Söz dizisinin final yapacağı iddiasının hemen sonrasında bugün yeni bir final kararı daha ortaya çıktı. Bu sefer bir iddia değil. Benim Hayatım final yaptı.

Dizinin final bölümü bugün itibariyle yayınlandı. Şu sıralar da final bölümünün devam ettiğini görüyoruz. Yine erken final yapan bir diziyle daha karşı karşıya kalmış olduk.

Benim Hayatım Final Yaptı Ama Neden?

Dizilerin final yaptığını duyduğumuz zaman ilk baktığımız tabii ki reytingler oluyor. Hele ki bir dizi bu kadar erken final yapıyorsa o zaman kesinlikle reytinglerde ciddi bir düşüş vardır ya da reytingler hiç istenen seviyeye çıkmamıştır.

Benim Hayatım dizisi için de aynı şey geçerli oldu gibi duruyor. Dizi daha önce gün değişikliğine de gitmişti. Perşembe gününe alınmıştı ama orada da Camdaki Kız ve Barbaroslar gibi çok iddialı diziler olunca, reytingler yine yükselemedi.

Reytingler yükselmeyince de dizi final yapmış oldu. 6.bölümle beraber dizinin son bulduğunu görmüş olduk. Açıkçası dizinin nasıl final yapacağı konusunda da çok detaya gerek yok.

21-12/09/benim-hayatim-final-2.jpg

Sonuç olarak 6 bölüm devam eden bir yapımın senaryosunu tamamlaması da mümkün değil. Star TV bu yapımla beraber yeni sezonda bir diziye daha veda etmiş oldu.

Bundan sonra yeni sezon dizilerinden final haberleri görecek miyiz bilemiyorum ama final yapacağı iddiaları olan diziler de yok değil. Bu sezon gerçekten çok fazla yeni dizi final yaptı. Kalan iddialı diziler de oldu ama beklentilerin çok daha üzerinde final gördük.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin