Benim Tatlı Yalanım 2.bölüm fragmanı yayınlandı! İlk bölümde neler oldu?

Star TV'nin yeni yazlık dizisi Benim Tatlı Yalanım dizisi başladı. İkinci bölüm fragmanı yayında..

Merve Mutlu
14 Haziran 2019 - 12:55
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aslı Bekiroğlu, Furkan Palalı ve Lavinya Ünlüer'in rol aldığı, Aslı İnandık ve Sadi Celil Cengiz gibi genç oyuncuların da yer aldığı Star TV'nin yeni yazlık dizisi Benim Tatlı Yalanım dizisinin ilk bölümü, geçtiğimiz akşam izleyici ile buluştu.

19-06/14/bty.png

1. bölümde neler oldu?

Bir gözlük firmasının sahibi olan Nejat, kendisini ve çocuğunu terk eden eski eşi Aylin'in ardından, kızı Kayra'ya hem annelik hem babalık yapıyor. Aylin'in nerede olduğunu bile bilmeyen ve bir türlü bulamayan Nejat, kızına onu üzmemek için annesinin Afrika'da olduğunu ve işleri nedeniyle gelemediğini söyleyerek onun ağzından mektuplar yazıyor. 

19-06/14/kayra-ve-nejat.png

Suna ise kendi halinde bir kız. Bir otelde çalışan Suna, küçük bir çocukken kaybettiği annesinin muhallebici dükkanını yeniden açacak, annesinin hatırasını yaşatmak istiyor. Abisi Rafet’in aldığı borç yüzünden aile yadigari kahvehanelerine haciz gelmesiyle Suna'nın hayalleri suya düşerken, kahvehanede bir reklam filmi çekmek için bakmaya gelen Nejat'ı, kahvehaneyi almak isteyen aç gözlü bir iş adamı olduğunu zannederek düşman oluyor. 

19-06/14/benim-tatli-yalanim-1-bolum-4-fragmani-3n7iqhsxsusve9i3qciwcw.jpg

Nejat'ın aslında reklam çekimi için mekan bakan biri olduğunu öğrenen ve eğer reklam çekimi yapılırsa para alacaklarını bu parayla da dükkanı kurtaracaklarına inanan Suna, Nejat'ın şirketinde Serkan'ın aniden asistanı olan arkadaşının verdiği bilgilerle özür dilemek için Kayra'nın doğum gününden önceki gece elinde pasta ile evlerine gidiyor.

19-06/14/benim-tatli-yalanim.png

Kayra, doğum günü sabahında evinde gördüğü Suna’yı annesi Aylin zanneder. Bu yanlış anlaşılma Suna ve Nejat’ı hiç ummadıkları bir evcilik oyununun içine düşürür..

Benim Tatlı Yalanım 2. bölümde neler olacak?

İzleyenlerin içini ısıtan ilk bölümüyle oldukça sevilen dizinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde: Nejat olanları kızı Kayra'ya anlatmaya çalışıyor ancak başarılı olamıyor. Suna'yı, özlemle beklediği annesi Aylin sanan Kayra'nın mutluluğu ikisini de düşündürüyor. Suna, bu oyuna girmeye korkuyor ve gitmek istiyor. 

19-06/14/kayraaa.png

Nejat'ın bu oyuna girmeye ikna etmeye çalıştığı Suna, oyuna dahil olmayı kabul ediyor. En azından doğum gününde mutlu olmasını istediği Kayra'nın annesi oyunu oynamaya başlıyor. Büyük çaplı doğum günü partisinde ellerinden geleni yapıyorlar.

19-06/14/2-bolum.png

Benim Tatlı Yalanım, eğlenceli 2. bölümüyle perşembe akşamı Star'da!

2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin