Her Yerde Sen Selin (Aybüke Pusat) kimdir? Kaç yaşında, nerede oynadı..

Her Yerde Sen dizisi hikayesi ve oyuncularıyla, yaz döneminin yeni gözdelerinden olmaya hazırlanıyor. Her Yerde Sen Selin kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar..

Merve Mutlu
14 Haziran 2019 - 14:14
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının yeni yaz dizisi Her Yerde Sen,  hikayesi ve oyuncularıyla, yaz döneminin yeni gözdelerinden olmaya hazırlanıyor. Her Yerde Sen Selin kimdir? Gerçek adı nedir? 

Her Yerde Sen Selin kimdir?

19-06/14/selin-kimir.png

Sempatik ve sevecendir ancak yeri geldiğinde de dik başlı ve dobradır. Hakkını kimseye yedirmeyecek olan Selin'in en büyük korkusu sevdiklerini kaybetmektir. Binbir zorlukla aldığı evde; keçisi Sakız, kaplumbağası ve balığı Çiçi ile yaşamayı planlar; ancak çalıştığı şirket Artemim’in yeni yöneticisi Demir de aynı evi satın aldığını iddia eder ve işler karışır.

İki ayrı kişiye satılan aynı ev, dizinin eğlenceli bir yola girmesine neden olacaktır. Demir'i evden kaçırmaya çalışırken ona aşık olduğunu bile fark etmez.. 

Her Yerde Sen dizisinde Selin karakterini Aybüke Pusat canlandırmaktadır.

Aybüke Pusat kimdir?

19-06/14/aybuke-pusat.png

20 Mayıs 1995 yılında Ankara 'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi, Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümünü kazanan güzel yetenek, dans ve piyano eğitimleri almıştır. Meslek olarak uzun bir süre balerinliği tercih eden Pusat, 2. Üniversite eğitim programını sürdürüyor ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde okuyor.

Aybüke Pusat La Bayadere, Diana Et Faction ve Fındıkkıran gibi ünlü eserlerde rol almış genç ve yetenekli bir balerin olarak ön plana çıkıyor. Aybüke Pusat'ın Türkiye gündemine oturması ise 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması ile birlikte gerçekleşmiştir. 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen finallerde 3. seçilen Aybüke Pusat güzelliğiyle dizi ve film yapımcılarını peşine takmıştır.

Daha önce Söz dizisinde karşımıza çıkan Pusat, Bahar karakteri ile büyük bir hayran kitlesi kazandı. Şahin Tepesi dizisinde de rol alan Pusat, yaz döneminde Fox ekranlarında yer alacak..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin