Benim Tatlı Yalanım dizisi son bölümüyle gününün reyting şampiyonu oldu!

Star TV ekranlarının yeni dizisi günün birincisi oldu.

Merve Mutlu
21 Haziran 2019 - 17:02
Yeni Bölüm

Başrollerinde Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu'nun olduğu, çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer'in de önemli bir rol üstlendiği Benim Tatlı Yalanım izleyiciler tarafından oldukça sevildi. 

19-06/21/bty.png

Küçük bir yalanla başlayan yeni bir hikaye ve bir aşk hikayesini konu alan yaz sezonu dizisi Benim Tatlı Yalanım, Star TV'nin perşembe akşamlarında büyük bir başarı elde etti. 

Benim Tatlı Yalanım reyting listesinde zirveyi gördü!

19-06/21/benim-t.jpg

Karısı Aylin tarafından terk edilen ve kızına hem annelik hem de babalık yapan Nejat'ın, kızını annesinin yurtdışında çalıştığı yalanı, Kayra'nın doğum gününde büyük bir patlak veriyor. Kayra'nın artık annesini istemeye başlaması ile o sırada karşılaştığı Suna'yı doğum günü sürprizi yaparak gelen annesi Aylin sanması üzerine, Nejat'ın para karşılığında Suna'dan Aylin'in yerine gçmesini konu alan eğlenceli dizi perşembe akşamının yıldızı oldu. 

20 Haziran Perşembe günü reyting yarışında kimin kazandığı belli oldu. Star TV'nin yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım, diziseverlerin ilgisini çekmeyi başardı ve beğenilen yapım, dün akşam yayınlanan 2. yeni bölümüyle, totalde 2. sıraya yerleşti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin