Her Yerde Sen Dirim Mercan (Hande Kazanova) kimdir?

Her Yerde Sen dizisinde Dirim Mercan karakterini canlandıran Hande Kazanova kimdir? Kaç yaşında, dizileri...

Nurşah
21 Haziran 2019 - 17:31
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aybüke Pusat ve Furkan Andıç'ın yer aldığı Her Yerde Sen dizisi 2. bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak! Eğlence dolu konusu ile izleyicinin beğenisini kazanan dizinin yeni bölümünde konuk bir oyuncu ile de karşılaşacağız... Her Yerde Sen Dirim Mercan karakterini canlandıran Hande Kazanova kimdir?

19-06/21/her-yerde-sen-dirim-mercan.jpg

Her Yerde Sen Dirim Mercan kimdir?

Her Yerde Sen dizisinde Dirim karakteri 4 kez evlenip boşanmış, oldukça renkli bir kişliktir. Konuk karakter olarak kadroya dahil olan Dirim Mercan'ın en büyük eğlencesi ise her sene evini yeniden dekore etmektir... Dirim Mercan karakteri Hande Kazanova tarafından canlandırılıyor...

19-06/21/hande-kazanova-her-yerde-sen.jpg 

Hande Kazanova kimdir?

25 Eylül 1973 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. Bir arkadaşının onun adına doldurduğu form sonucunda Yeni Asır Fuar Blendax güzellik yarışmasına katılmış ve üçüncü olmuştur. 1993 senesinde düzenlenen Star güzellik yarışmasında ise dördüncü olmuş, Japonya'da düzenlenen güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir.

Müzik Kutusu, Tele Yarış, Sizin İstekleriniz gibi pek çok programda sunuculuk yapmış başarılı isim, Mahallenin Muhtarları dizisi ile ilk dizi deneyimini yaşamıştır. Günümüze dek pek çok projede kendisini gösteren Hande Kazanova son yıllarda astrolojiye yönelmiştir. 

19-06/21/hande-kazanova-dizileri.jpg

Hande Kazanova dizileri

Galip Derviş
Yasemince
Nakş-ı Dil Sultan
Hanımeli Sokağı
Geniş Aile
Servet Avcısı
Kendi Okulumuza Doğrı
Yanık Koza
Kurtlar Vadisi
Tatlı Hayat
Aşkına Eşkiya
Cinlere Perilere
Şeytanın Kurbanları
Mahallenin Muhtarları

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin