Benim Tatlı Yalanım dizisinin yayın günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?

Ekranların sevilen dizisinin yayın günü değişti.

Merve Mutlu
23 Eylül 2019 - 10:25
Yeni Bölüm

Başrollerini Nejat karakteri ile Furkan Palalı ve Suna karakteri ile Aslı Bekiroğlu'nun üstlendiği, çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer'in de Kayra karakteri ile karşımıza çıktığı Benim Tatlı Yalanım dizisinin yayın günü değişti. 

19-09/23/benim-tatli-yalanaim.jpg

Yaz sezonu boyunca her perşembe akşamı izleyici ile buluşan ve sıcacık hikayesi ile romantik komedi türünün başarılı bir örneğini izleyici ile buluşturan dizinin yayın günü, yeni sezon dizilerinin de yayın akışına dahil olması ile değişti. 

Karısı tarafından terk edilmesinin ardından kızıyla bir başına kalarak annesinin yokluğunu belli etmemeye çalışırken kızına yalanlar söylemek, annesinin ağzından mektuplar yazmak zorunda kalan Nejat'ın, bir rastlantı sonucu karşısına çıkan Suna'dan, kendilerini terk eden eşi Aylin'in yerine geçip en azından bir süreliğine kızı Kayra'yı mutlu etmesini istemesiyle başlayan hikayede: Suna ve Nejat'ın birbirlerine aşık olmalarını işleyen hikaye izleyicilerden aldığı tam notla, yeni sezonda da devam kararı aldı. 

Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm ne zaman?

19-09/23/benim-tatli-yalanim-ne-zaman.jpg

Yayınlandığı 14 bölüm boyunca her perşembe izleyici ile buluşan Benim Tatlı Yalanım dizisinin yeni sezondaki bölümleri artık Cumartesi akşamları saat 20:00'da Star TV ekranlarında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin